Acasa Tehnologie Cand te poti bucura de magazinul viitorului?

Cand te poti bucura de magazinul viitorului?

by Dragos Schiopu

Cred ca foarte putine persoane stiu faptul ca Amazon a lansat un magazin al viitorului. Momentan cei care se pot bucura de acest magazin sunt doar angajatii Amazon, cei care pana la urma testeaza acest magazin al viitorului. Si probabil cum este si normal va intrebati ce si cum poate fi acest magazin, cum se poate face cumparaturile si cum poti face plata?

Ei bine, acest tip de magazin este unul cat se poate de normal, doar cu cateva mici modificari, in sensul ca inainte de a intra in magazin trebuie sa-ti activezi aplicatia pusa la dispozitie de Amazon pentru a-ti contoriza produsele. Apoi poti intra in magazin sa iti iei un cos si sa-ti faci cumparaturile linistit. In functie de produsele pe care le alegi de pe raft si le asezi in cos, aplicatia iti contorizeaza fiecare produs in parte.

In acest mod vei fi scutit de statul la coada pentru a-ti pune produsele pe banda la casa de marcat. Caci aici vine partea cea mai interesanta a acestei aplicatii – practic dupa ce ai terminat de facut cumparaturile, exact inainte de a iesi din magazin senzorii care sa gasesc in locul caselor de marcat iti scaneaza aplicatia cu produsele alese, ca mai apoi sa faca plata din contul tau de pe Amazon.

Cu alte cuvinte totul este mult mai simplu, timp economisit si totul se face mult mai rapid, avand in vedere doar asezatul produselor pe banda, scanatul ulterior al acestora plus plata cu cardul sau cu bani lichizi. Toate aceste lucruri pot deveni cat de curand istorie daca totul merge bine acum in magazinul test si este foarte posibil ca la inceput de an 2017 acest magazin virtual sa fie accesibil pentru toata lumea, sau cel putin pentru America.

Iar pe intelesul tuturor nu vom mai fi obligati sa ne atingem de portofel in timp ce ne facem cumparaturile, caci plata se va face virtual, indiferent de produsele pe care le alegi pentru consumul tau. In plus de asta s-ar putea ca in cel mai scurt timp Amazon sa-ti invete lista de cumparaturi si sa-ti aduca in prim plan doar ceea ce considera ca ai nevoie (si toate astea pe baza cautarilor pe care tu le faci).

s-ar putea sa-ti placa