Acasa Telefoane HTC lanseaza tableta NEXUS cu Android LOLLiPOP

HTC lanseaza tableta NEXUS cu Android LOLLiPOP

by Dragos Schiopu

HTC, in colaborare cu Google, anunta lansarea Nexus 9, prima tableta din lume cu sistem de operare Android™ Lollipop.

nexus 9

Dotata cu procesor dual core Nvidia Tegra K1 pe 64 de biti si cu un procesor grafic Keppler, Nexus 9 ofera performante comparabile cu ale unui computer, dar in format ultra portabil de tableta, cel putin asta promit producatorii de la HTC.

Diagonala este de 8,9″ si greutatea de 436 grame, iar carcasa de tip soft-grip este incastrata intr-un sasiu de aluminiu.

Camera frontala are 1,6MP iar cea principala 8 MP. Intalnim din noua dotarea cu boxe frontale, doua la numar, care dispun de un amplificator dedicat si de suport HTC BoomSoundTM.

Prima tableta din lume cu Android Lollipop 5.0, Nexus 9 dispune de functionalitati care simplifica navigarea intre activitati, asigurand totodata un grad ridicat de personalizare si securitate, printr-o serie de functionalitati de autentificare sigura.

In ceea ce priveste bateria, avem o dotare de 6700 mAh, oferind astfel utilizatorilor mai mult timp pentru a se juca cu Nexus 9 și mai putin pentru a reincarca dispozitivul (baterie reincarcabila Li-polymer incorporata).

Nexus 9 este disponibila in trei variante, de 16 GB, 32 GB, respectiv 32 GB LTE. In prezent, data disponibilitatii pe piata locala nu a fost confirmata.

https://www.youtube.com/watch?v=yYHY3MFiq1o

s-ar putea sa-ti placa