Acasa Tehnologie Cadouri pentru pasionatii de tehnologie

Cadouri pentru pasionatii de tehnologie

by Dragos Schiopu

Cand vine vorba de cadouri pentru cineva care e pasionat de tehnologie, intotdeauna apare problema bugetului. Cadourile preferate de un pasionat de tehnologie sunt scumpe, fie ca e vorba de ultimul tip de telefon, ultimul tip de consola de jocuri, sau chiar o simpla tastatura de gaming, pretentiile sunt mari si preturile pe masura.

Cu toate acestea, am sa vin cu cateva idei de cadouri, care ar incanta orice pasionat de tehnologie si care nu sunt deloc scumpe, sunt haioase si in mod sigur ii vor face sa zambeasca pe cei carora le oferiti.

1. Rama foto iPhone

Costa undeva la 20-30 de lei, arata ca un iPhone, dar tot ce stie sa faca este sa fie o simpla rama foto. Pretul este accesibil, sigur o sa placa oricui; totusi, atentie sa nu faceti acest cadou cuiva care isi doreste un iPhone si nu si-l permite, o sa ii amarasca si mai rau viata, vazand rama foto pe birou zi de zi.

rama-foto-iphone

2. Afisaj USB cu leduri

Costa ceva mai scump, 120-140 de lei. Sincer, si eu cred ca mi-as cumpara asa ceva, sa scriu pe el DigiPedia.ro (oricum, eu caut un afisaj ceva mai mare pentru asta, dar e funny si pentru birou un astfel de cadou).

afisaj_digital_leduri_usb

3. Tastatura virtuala

Costa si mai scump, peste 450 de lei, in general pe la 600-700 de lei. Deja intram in categoria gadgeturilor mai scumpe, dar care merita si sigur si le doreste orice pasionat. Eu tot sper sa prind una in teste inainte de a o cumpara efectiv, sa vad cat de usor este de folosit si daca sunt confortabil cu senzatia de atingere a mesei, fara sa simt tastele. Cred ca e si o chestie de obisnuinta.

tastatura_virtuala

Am venit cu trei exemple de cadouri care pot sa incante si sa faca fericit un pasionat de tehnologie, am inceput cu un exemplu de 20-30 de lei si m-am oprit la un exemplu de 600-700. Asta ca sa va arat ca, daca va folositi imaginatia, puteti gasi tot felul de cadouri pe internet care sa satisfaca nevoia de tehnologie a unui pasionat si care sa se incadreze in bugetul pe care il aveti.

s-ar putea sa-ti placa