Acasa Telefoane Butoane suplimentare pentru smartphone-ul tau

Butoane suplimentare pentru smartphone-ul tau

by Dragos Schiopu

Disney-Acoustruments

Smartphone-urile reprezinta la momentul de fata principala tinta a tuturor producatorilor, atat prin costurile mici de fabricatie cat si prin numarul mare de produse cerute pe piata. Smartphone-ul a inceput sa devina din ce in ce mai popular, iar unii dintre cei mai mari inventatori care au dat startul acestei generatii au fost dezvoltatorii de la Apple. Oamenii doresc sa obtina mult mai mult de la un smartphone, mai exact sa beneficieze de functii suplimentare cu ajutorul carora sa poata avea accesul la anumite facilitati.

Acum cativa ani, s-a descoperit o metoda inteligenta cu ajutorul careia utilizatorii puteau sa conecteze diferite gadgeturi la port-ul audio al telefonului. Majoritatea dezvoltatorilor s-au bazat mai mult pe lansarea unui modul de camera foto seperat pe care sa il ataseze la telefon folosind mufa audio, insa, din pacate tehnologia nefiind suficient de expusa, nu s-a putut crea acest sistem. De data aceasta o echipa de tineri ingineri vor sa puna bazele unui nou sistem prin care oamenii sa poata interactiona cu telefonul doar folosind undele audio.

Cei de la Disney Labs, initiatorii acestui proiect, au avut in trecut tot felul de metode de realizari futuriste, insa din pacate majoritatea au fost lansate doar sub forma de demonstratie video pe Yotube. De data aceasta este diferit, dezvoltatorii putand beneficia de unele dintre cele mai bune tehnologii, cu ajutorul carora sa poata face posibila interactiunea utilizatorilor cu telefonul, doar folosind modularea sunetelor emise de difuzor.

Proiectul a fost initiat cu un singur scop, mai exact sa elimine butoanele de pe smartphone-uri si sa le faca astfel mult mai atractive. Dezvoltatorii de la Disney Labs au incercat sa introduca butoanele virtuale, sa integreze un sistem unic cu ajutorul caruia actiunea cu telefonul sa se petreaca mult mai lejer si intr-un mediu cat mai placut, fara butoane si fara a depune un efort prea mare pentru initierea unor anumite comenzi.

s-ar putea sa-ti placa