Acasa Diverse Daca ai un dispozitiv mai vechi de 3 ani nu vei putea intra pe Youtube

Daca ai un dispozitiv mai vechi de 3 ani nu vei putea intra pe Youtube

by Dragos Schiopu

In acest an Youtube a cunoscut o multime de schimbari si imbunatatiri. Daca cele de pana acum nu erau chiar atat de drastice, se pare ca dezvoltatorii celei mai cunoscute platforme de videoclipuri online au decis sa ia o decizie care cu siguranta se va face simtita pe multe dispozitive. Acestia au decis ca platforma lor sa nu poata fi accesata de pe dispozitive mai vechi de 3 ani.

Mai exact, API-ul Youtube primeste un upgrade si trece la Data V3, ceea ce este o schimbare majora. Chiar daca noul API ofera functii noi, din cauza acestuia nu mai putem intra pe youtube de pe multe dispozitive. Mai exact, daca avem un dispozitiv mai vechi de 3 ani atunci este foarte probabil sa nu mai putem accesa platforma de videoclipuri online.

In categoria dispozitive de pe care nu vom mai putea accesa Youtube vor intra toate device-urile indiferent ca vorbim despre tablete, telefoane sau alte dispozitive precum Apple Box TV care nu dispun de suport Flash sau HTML 5.

Asadar, fiecare utilizator este obligat sa faca un update daca vrea sa poata vizualiza videoclipurile de pe Youtube prin intermediul aplicatiei. Totusi eu cred ca cei de la Youtube vor avea mult de suferit in urma acestei schimbari.

youtube-platit

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Mihai Ioan 23-04-2015 - 09:07

Care nu dispun, nu care dispun 🙂

Adrian Bolocan 23-04-2015 - 11:01

Mulțumesc tare mult de atenționare.

Comentariile sunt inchise.