Acasa Diverse Browserul Spartan ar putea ajunge si pe Windows 7

Browserul Spartan ar putea ajunge si pe Windows 7

by Dragos Schiopu

Unul dintre cele mai asteptate aspecte ale noului sistem de operare Windows 10 este browserul produs de catre cei de la Microsoft care promite sa fie un adevarat concurent pentru Google Chrome si Mozilla Firefox. Totusi acesta a fost produs in special pentru noul sistem de operare marca Microsoft astfel incat nu stim sigur daca cei care nu vor sa renunte la Windows 7 ar putea folosi browserul Spartan.

Project Spartan se anunta a fi un browser mult mai bun decat Internet Explorer, browser despre care stim deja ca nu a fost prea indragit de catre utilizatorii sistemului de operare al celor de la Microsoft. Acesta va putea fi personalizat cu ajutorul extensiilor, interfata va fi simplificata si promite o viteza mai buna.

Dupa ce a fost prezentat, majoritatea utilizatorilor au inceput sa se intrebe daca Spartan va putea fi instalat si pe versiuni de Windows deja existente. Discutiile au inflorit atat de mult pe internet astfel incat cei de la Microsoft s-au vazut obligati sa le raspunda. Raspunsul a venit pe Twiiter, unde un oficial Microsoft a specificat faptul ca Project Spartan este un browser dedicat noului sistem de operare insa daca utilizatorii vor dori sa il foloseasca si pe Windows 7 atunci este posibil sa tina cont si de dorinta acestora.

Totusi eu unul cred ca daca Microsoft doreste sa lanseze un browser care sa fie in top alaturi de Chrome si Mozilla atunci cu siguranta acesta trebuie sa fie disponibil pe cat mai multe sisteme de operare.

Windows-10-Spartan-Browser-Concept-Looks-Better-than-the-Real-Deal-469390-2

 

 

s-ar putea sa-ti placa