Acasa Telefoane Alternativa pentru YouTube pe Windows Phone

Alternativa pentru YouTube pe Windows Phone

by Dragos Schiopu

Din informatiile pe care le detin, in trecut se putea gasi in Magazin WP o aplicatie pentru Youtube foarte buna. Cred ca era cea mai buna aplicatie pentru smartphone. Aplicatia dispunea de functia download a videoclipurilor in format video sau .mp3. Google a cerut celor de la Microsoft sa stearga aplicatia din Magazin si de atunci nu mai exista o aplicatie oficiala pentru YouTube in magazin.

Astazi va prezint o alternativa a aplicatiei YouTube, pentru Windows Phone: MetroTube.

MetroTube este detinuta de catre Lazyworm Applications Ltd. si costa doar 0.99 euro + TVA (0,2376). Pentru versiunea free aveti cateva limitari ale aplicatiei. Aplicatia este la versiunea 4.5.0.0 si ultima actualizare a fost facuta ieri, 28.01.2015.

wp_ss_20150129_0002

De la ultimul update, din 28.01.2015 nu se mai pot vizualiza videoclipuri in aplicatie. Apare urmatoare eroarea:

Cred ca este un bug sau trebuie achizitionata versiunea full a aplicatiei pentru vizionare videoclipurilor in aplicatie. Trebuia sa fie specificat acest lucru in mesaj. (Revin cu update cand stiu sigur ce se intampla cu aplicatia)

Pentru a putea fi instalata aplicatia are nevoie de acceptul la urmatoarele cerinte de sistem:

  • redare fisiere media
  • servicii de date
  • componenta browser web
  • HD720P (720×1280)
  • WVGA (480×800)
  • WXGA (768×1280)

wp_ss_20150129_0007

Pentru a putea folosi functia MYTUBE trebuie sa ne conectam cu contul Google. Conectare se face prin atingerea butonului login.

Dupa conectare puteti folosi functiile preloaded, watch later, favorites, playlists si more si vor fi disponibile si playlisturile si abonarile facute de dumneavostra, pentru a putea vizualiza noutatile postate de abonati.

Cu functia Preloaded puteti prelua videoclipul de pe Youtube si sa il vizionati offline, fara a fi necesara o conexiune de date sau wi-fi.

Se recomanda evitarea folosirii unei conexiuni de date pentru urmarirea unui videoclip la calitate HD. Pentru ca se descarca o cantitate mare de date pentru vizualizarea unui videoclip la calitate HD.

 

Mai jos puteti urmari un mic review al aplicatiei MetroTube pe un telefon Nokia si pe o tableta cu Windows 8:

Aplicatia MetroTube pentru Windows Phone poate fi descarcata de aici iar pentru Windows 8 de aici. Din pacate aplicatia nu este disponibila si pe Windows 10.

 

s-ar putea sa-ti placa