Acasa Telefoane Blackberry Passport, un smartphone dedicat utilizarii business si nu numai

Blackberry Passport, un smartphone dedicat utilizarii business si nu numai

by Dragos Schiopu

Prin lansarea modelului Passport, BlackBerry doreste sa schimbe abordarea si sa ofere simpatizantilor brandului un produs cu un design deosebit si un hardware modern puternic. 

passport-black-press

Blackberry Passport va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8974-AA), 3 GB de memorie RAM, 32 GB de memorie interna expandabila si o baterie consistenta cu o capacitate de 3450 mAh. Putem remarca faptul ca BlackBerry vrea nu doar sa ofere o platforma hardware puternica, ci si o autonomie consistenta demna de un telefon business.

In ceea ce priveste camera foto aceasta are senzor de 13 MP, obiectiv cu diafragma F/2.0 si  stabilizator optic, la care se adauga camera foto frontala de 2 MP. Ecranul are o rezolutie de 1440 x 1440 pixeli si un strat protector Gorilla Glass 3. Deoarece tastatura hardware de pe Passport ofera doar butoane alfabetice, tastele speciale si numerice vor folosi spatiul amplu al ecranului si vor fi afisate contextual in partea de jos a acestuia. Tastatura are si functie de touchpad plus multe alte facilitati pe care le puteti descoperi in videoclipul de mai jos.

Telefonul are 4 G si sistem de operare BlackBerry 10.1 . In ceea ce priveste carcasa acestuia, ar trebui sa ne asteptam la o constructie solida asemanatoarea modelui Bold Touch 9900.

Gsmarena.com il anunta spre lansare in luna septembrie. Nu este cunoscuta inca data exacta si nici pretul acestuia.

 

s-ar putea sa-ti placa