Acasa Jocuri Best Mobile MMO

Best Mobile MMO

by Dragos Schiopu

arcane-legends-logo

Odata cu dezvoltarea telefoanelor si aparitia smartphone-urilor, marii dezvoltatori de jocuri nu au stat cu mainile in san, asa ca au inceput sa dezvolte o gama variata de jocuri pentru toate varstele. Aceasta dezvoltare a jocurilor este direct proportionala cu cresterea numarului de gameri mobili. Jocurile de astazi sunt la fel de atragatoare ca si pe calculator, si aici s-au dezvoltat numeroase povesti, si moduri de a juca diferite, iar marea majoritate cauta un joc cu o grafica foarte ridicata.

Din cand in cand, mai apare cate un joc care nu numai ca e distractiv de jucat, dar de asemenea le cere jucatorilor sa realizeze sarcini multiple. Unul dintre aceste jocuri este Arcane Legends, joc care a fost anul trecut cel mai bun MMO Mobil, suprematie care nu este detronata nici pana in acest moment. Acest lucru se poate vedea si din recenziile foarte bune primite din partea celor care au incercat acest joc, a fost votat de catre 53000 de utilizatori ca un joc de 5 stele, si exista foarte multe comentarii care afirma acest lucru.

Jocul poate fi incercat de aproape toti utilizatorii de Android, acesta putand fi rulat pe sistemele care au versiunea 2.2 sau mai mare, ocupand foarte putin spatiu din memoria sistemului. Dezvoltatorii au cautat sa integreze acest joc pentru o gama larga de utilizatori, deoarece majoritatea noilor aplicatii si jocuri necesita un sistem de operare mai mare de 4.0. Dar pe langa Android, acesta mai ruleaza si pe iOS, unde si acolo au foarte multi jucatori si sustinatori.

Arcane Legends

Jocul se bazeaza foarte mult pe munca in echipa, pe grupuri si aliante facute intre jucatori, de aceea de unul singur este foarte greu in lupta cu monstrii si in realizarea de noi misiuni. In esenta lui, jocul are foarte multe misiuni si foarte diversificate, pe langa cele zilnice din care se pot castiga cufere magice al caror continut este foarte valoros, mai sunt misiuni in care trebuie sa faci numeroase expeditii si sa iti incerci puterile in fata unor rivali pe masura.

Spacetime Studios, dezvoltatorii Arcane Legends fac o treaba excelenta prin update-urile aproape saptamanale pe care le aduc jocurilor realizate de ei. Din acest punct de vedere utilizatorii sunt foarte multumiti. Ultimul update a extins levelul maxim la cere se poate ajunge (31), au fost adaugate noi arme si misiuni, si pe langa acestea s-au rezolvat cateva buguri suparatoare, acum jocul se poate lauda cu foarte putine astfel de defecte.

arcane legends

Sunt diferite locatii de explorat, harta generala este foarte mare si fiecare loc are ceva diferit, de aici rezulta o adevarata aventura in a explora aceste meleaguri. La inceput, nu sunt toate hartile disponibile, dar cu timpul, dupa ce personajul principal prinde puteri va putea intra in temnitele si noile locuri.

Caracteristicele generale ale jocului

  • Gratuit si va ramane asa intotdeauna
  • Deblocarea si presonalizarea abilitatilor personale
  • Cresterea de animale, acestea te vor putea ajuta in lupta
  • Gasirea de mi de arme legendare si obiecte
  • Se poate juca atat in modul PvE cat si in PvP
  • Poate fi jucat atat prin Wi-Fi cat si EDGE, 3G sau 4G

Va recomand acest joc, poate fi descarcat de aici pentru Android, si de aici pentru iOS. Veti fi surprins de tainele jocului inca de la inceput, dar nu mai are rost sa zic nimic, incercati si veti vedea!

Joaca-te cu oricine, oriunde, oricand!

s-ar putea sa-ti placa