Acasa Telefoane Au inceput comenzile pentru iPhone 6 de 4.7 inchi

Au inceput comenzile pentru iPhone 6 de 4.7 inchi

by Dragos Schiopu

Zvonurile conform carora Apple urmeaza sa produca iPhone-uri cu diagonale mai mari s-au adeverit!

screen-shot-2014-05-07-at-2-13-06-am

Pana astazi, pe internet au circulat numai scheme a caror sursa a fost pusa sub semnul intrebarii, mock-up-uri facute de pasionati si concepte ale iPhone 6. Toate acestea indicau faptul ca noua generatie de iPhone-uri va avea o diagonala mai mare. Multi au mizat pe faptul ca Apple va lansa doua modele de iPhone 6 (4.7 inchi si 5.5 inchi), insa nimic nu este sigur.

Cu toate ca nu se poate confirma momentan zvonul despre iPhone-urile de 5.5 inchi, conform Industrial and Commercial Times, cei de la Pegatron (cei care produc o parte din dispozitivele Apple) ar fi primit o comanda recenta pentru a produce 15% din dispozitivele iPhone 6 de 4.7 inchi. In raportul aparut pe internet, se pare ca Pegatron urmeaza sa produca peste 50 de milioane de iPhone-uri pe parcursul intregului an (in aceste 50 de milioane fiind atat viitorul model de iPhone cat si modele mai vechi precum iPhone 4S si iPhone 5c). Acest raport ar contrazice niste zvonuri din luna ianuarie conform carora fabricile Pegatron ar fi urmat sa se ocupe de jumatate de productia de dispozitive Apple pentru anul 2014.

In martie, un raport similar al celor de la Industrial and Commercial Times sustinea ca Pegatron isi upgradeaza echipamentele si se pregateste sa inceapa productia in masa pentru iPhone 6 la inceputul trimestrului 2 financiar al anului acesta. In momentul de fata, Pegatron este responsabil pentru fabricarea tuturor dispozitivelor Apple iPhone 5c si iPad Mini. Cu toate acestea, ne asteptam ca modelul de 4.7 inchi de la Apple sa fie asemanator cu cel de 5.5 inchi. Ambele modele se pare ca vor fi mai subtiri decat versiunile anterioare pe care le intalnim pe piata la ora actuala. La versiunea de 5.5 inci este de asteptat ca Apple sa isi doteze dispozitivele cu o baterie mai mare, un procesor A8 mai performant si o camera foto imbunatatia.

Momentan nu se stiu alte detalii despre productia Pegatron dar suntem siguri ca nu vom mai astepta mult pana cand vom vedea ce are de oferit Apple in acest an.

s-ar putea sa-ti placa