Acasa Portabile Asus ZenWatch 2 vine in mai multe versiuni

Asus ZenWatch 2 vine in mai multe versiuni

by Dragos Schiopu

Astazi, in cadrul evenimentului Computex 2015, Asus a prezentat a doua generatie a smartwatch-ului Asus ZenWatch produs in parteneriat cu Google. Design-ul smartwatch-ului din generatia a doua este inspirat din primul smartwatch Asus ZenWatch. In plus, pe ZenWatch 2 gasim o coroana de metal si butoane laterale, similare cu cele de pe alte ceasuri inteligente cu Android Wear.

ASUS ZenWatch 2 (WI501Q)_Gunmetal + Metal strap

Asus ZenWatch 2 vine in 2 versiuni cu dimensiuni diferite. O versiune cu o dimensiune mare cu 49 x 41 mm, care are benzile ceasului de 22 mm, iar o versiune mai mica cu 45 x 37 mm iar benzile ceasului sunt de 18 mm. Acest ceas inteligent vine si in 3 versiuni cu culori diferite a aspectului. Culorile disponibile pentru aspect sunt: argintiu, bronz si aur roz. Asus a precizat si ca ceasul inteligent va fi disponibil in 18 combinatii de culori a ceasului cu pielea curelei. Optiunile de culori a pielii va fi albastru, portocaliu, rosu, gri, kaki, maro, albastru si portocaliu. Fara aceste culori mai gasim si o versiune a curelei din otel inoxidabil (a se vedea in imaginea de mai sus).

ZenWatch 2 ruleaza ultima versiune a sistemului de operare Android Wear cu versiunea Lollipop 5.1.1, care vine cu noi functii din acest update. Printre functii gasim gesturile mai usoare de controlare a ceasului inteligent si functia de lansare mai rapida a aplicatiilor. In ZenWatch 2, Asus a introdus o aplicatie pentru monitorizarea sanatatii dumneavoastra. Acest ceas inteligent vine cu un incarcator metalic care imbunatateste modul de incarcare a bateriei si va permite o incarcare rapida a ceasului, bucurandu-va mai mult de acest dispozitiv. Display-ul ceasului este unul 2.5D curbat si este protejat de Corning Gorilla Glass 3.

Una dintre cele mai importante functii ale acestui ceas este rezistenta la apa, chiar daca ati scapat acest dispozitiv in apa, acesta nu va avea nimic.

Momentan, Asus nu a specificat un pret pentru acest ceas inteligent si nici disponibilitatea lui. Dar vom reveni in curand cu cele mai noi informatii despre acest ceas inteligent, Asus ZenWatch 2.

s-ar putea sa-ti placa