Acasa Portabile ASUS va lansa un smartwatch cu o autonomie uimitoare

ASUS va lansa un smartwatch cu o autonomie uimitoare

by Dragos Schiopu

Atunci cand vine vorba de dispozitive inteligente, majoritatea dintre ele au o mare problema: autonomia bateriei este prea mica. Totusi in ultimul timp incep sa se ia masuri in aceasta privinta si astfel de curand cei de la ASUS au anuntat faptul ca se pregatesc sa lanseze un smartwatch cu o baterie care va avea o durata de viata de pana la 7 zile.

Multe dintre ceasurile inteligente nu au o autonomie mai mare de 48 de ore in ciudat specificatiilor bogate printre care ptem mentiona display-urile cat mai mari precum si sistemele de operare foarte interesante. Chiar daca in ultima perioada smartwatch-urile au o autonomie din ce in ce mai buna, cei de la ASUS ar putea da lovitura cu smartwach-ul anuntat.

In cazul in care cei de la ASUS chiar se vor tine de promisiunea facuta, atunci cu siguranta piata ceasurilor inteligente va cunoaste o ascensiune destul de placuta deoarece vor fi privite mult mai bine de catre utilizatorii doritori de dispozitive pe care sa le puna din ce in ce mai rar in priza.

Interesant este faptul ca smartwatch-ul celor de la ASUS va fi mai bun la capitolul autonomie chiar si decat cel pe care Apple se pregatesc sa il lanseze si care nu va avea o autonomie mai mare de 2-3 zile.

Asus au declarat faptul ca acesta va dispune de un procesor si un sistem de operare simplificat astfel incat autonomia sa poata fi prelungita. De asemenea trebuie sa spunem faptul ca toate aceste zvonuri au aparut imediat dupa ce un director al companiei, Jonney Shih, a vorbit despre un sistem de operare mai simplu si despre un procesor mai slab, aspecte care ar duce la sporirea autonomiei.

In ceea ce priveste denumirea ceasului, tinem sa credem ca acesta va fi tot sub brandul ZenWatch iar data de lansare este necunoscuta, insa cu siguranta va aparea cat de curand astfel incat ideea sa nu fie furata de catre alte companii.

asus-zenwatch-official

s-ar putea sa-ti placa