Acasa Computere ASUS a anuntat noua serie de placi de baza F2A85 pentru Trinity APU)

ASUS a anuntat noua serie de placi de baza F2A85 pentru Trinity APU)

by Dragos Schiopu

ASUS au anuntat astazi pe site-ul oficial introducerea noului model de placi de baza bazat pe chipsetul AMD A85X si socket FM2. Aceasta este special conceputa pentru a doua generatie de de APU-uri de la AMD (Accelerated Processing Units) ce ofera performante mult imbunatatite pentru gaming si aplicatii multimedia.

Platforma are integrata un GPU din seria  AMD Radeon™ HD 7000, capabila de performante foarte bune si un raport al consumului de energie foarte bun. Nu am sa va plictisesc cu prea multe detalii tehnice, insa mentionez faptul ca poate suporta pana la 3 monitoare in acelasi timp.

Utilizatorii au posibilitatea de a adauga si o placa video dedicata in cazul in care doresc. In felul asta beneficiaza si de tehnologia Dual Graphics care ofera o cele mai bune performante in materie de… ei bine, de orice!

Seria F2A85 beneficiaza de multe imbunatatiri, una dintre cele mai importante pentru mie fiid sistemul Dual Intelligent Processors 3 (DIP3) care vine cu un sistem DIGI+ Power Control si economiseste pana la 65% din energie. GPU Boost stie sa imbunatateasca performentele graficii integrate cu pana la 17% in timp ce worry-free USB BIOS Flashback este un sistem care permite restaurarea BIOS-ului direct de pe un stick USB.

s-ar putea sa-ti placa