Acasa Tehnologie Apple TV

Apple TV

by Dragos Schiopu

Înainte de lansarea „noului iPad„, Apple a lansat Apple TV generația a III-a ce vine cu o interfață nouă și suport pentru filme cu rezoluție 1080p.

Deși arată la fel ca Apple TV generația 2, schimbările majore au fost efectuate în interior, unde vechiul chip A4 a fost înlocuit de un chip A5 single core pentru a putea furniza suport pentru filmele la rezoluție 1080p. Schimbări au fost făcute și în soft, acum Apple TV are o nouă interfață și o nouă opțiune numită Genius, ce sugerează filme în funcție de filmele vizionate de tine. Pentru cei cu o conexiune internet slabă, se poate seta rezoluția la care se poate descărca un film: 1080p, 720p sau standard. Pentru conținut la rezoluție 1080p Apple recomandă o conexiune de minim 8 Mbps. Această opțiune pentru alegerea rezoluției la care poate fi descărcat un film a fost implementată și în noua versiune de iTunes, 10.6.

Pentru utilizatorii serviciului iCloud există acum opțiunea de a cumpăra filme folosind Apple TV.

Pentru posesorii modelului vechi, Apple TV generația a II-a, va fi lansat în curând un update ce va aduce noua interfață și pe aceste device-uri.

Formatele video suportate de Apple TV: H.264 la rezoluție 1080p 30 fps, MPEG-4 rezoluție 640 x 480 30 fps, M-JPEG la 1280 x 720 px 30 fps.

Noul Apple TV va costa 99$ și va fi disponibil începând cu a doua jumătate a lunii martie.

s-ar putea sa-ti placa