Acasa Portabile Apple pregateste iPad 5 si iPad Mini cu Retina Display?

Apple pregateste iPad 5 si iPad Mini cu Retina Display?

by Dragos Schiopu

Noi zvonuri circula in ceea ce priveste lansarea unor noi tablete Apple. In octombrie compania a lansat două modele. iPad 4 si iPad Mini care au fost supuse unor critici dure din partea fanilor companiei, specialistilor IT si presei. Dar de ce se grabeste Apple sa scoata urmatoarele versiuni alte tabletelor?

A patra versiune a tabletei din vestita gama a adus, după cum bine stim, un ecran cu Retina Display (2048 x 1536), dimensiuni de 241.2 x 185.7 x 9.4 mm si iOS 6. La partea ce tine de procesor si placa video intalnim un dual core 1400 MHz cu chipset A6X si PowerVR SGX 554.

101115_OB_PF_band_FL_#PHO-10-1053_focus_ 001

Acum, la aproape 2 luni de la marele eveniment, deja au aparut primele voci care vorbesc de iPad 5 si iPad Mini cu Retina Display. Acestea se presupune ca vor fi lansate in martie, primul remarcandu-se prin dimensiuni mai reduse decat modelele de pe piata. De asemenea, se pare ca design-ul este un alt capitol la care Apple va plusa. Dupa cum bine stim, toate tabletele mentin acelasi aspect.

Suntem tare curiosi cat se va adeveri din zvonurile care circula, dar pana atunci asteptam parerile voastre despre cele două tablete lansate in octombrie. Cum vi se par iPad 4 si iPad Mini? Si mai mult, cum vi se pare ideea unei tablete de 7 inch cu Retina Display? Nu credeti ca este un risc prea mare să implementezi o astfel de rezolutie pe o tableta asa mică?

s-ar putea sa-ti placa