Acasa Diverse Netropolitan, retea de socializare exclusivista, cu taxe de 9.000 de dolari

Netropolitan, retea de socializare exclusivista, cu taxe de 9.000 de dolari

by Dragos Schiopu

Facebook, Google+, LinkedIn? Orice persoana cu acces la internet si o adresa de email sau numar de telefon se poate inscrie, indiferent de statut social sau cont bancar. Un american s-a gandit ca aceste retele sociale sunt destinate inclusiv saracilor si a creat o retea de socializare exclusivista: Netropolitan.

netropolitan

Prima si cea mai importanta diferenta intre Netropolitan si Facebook sau LinkedIn? Inscrierea costa 9000 de dolari, iar anual mai platesti o taxa de 3000 de dolari, pentru a ramane in clubul exclusivist. 

Taxa nu iti garanteaza ca te vei afla pe aceeasi retea de socializare cu cei mai bogati oameni din lume, ci mai degraba ca aici gasesti oameni cu acelasi statut social ca tine, care sunt dispusi sa plateasca 3000 de dolari anual pentru a te avea „aproape”pe tine si alti oameni ca voi. Creatorii retelei de socializare au ales si un slogan pentru Netropolitan: “Conecteaza-te cu oamenii cu acelasi statut social, dar din afara cercului tau social”.

Aici se pot initia grupuri de discutie despre subiectele preferate, se pot contacta oamenii si se pot anunta idei de afaceri, dar asta se intampla si pe Facebook, spre exemplu, nu? Ceea ce nu se intampla pe Facebook sunt conditiile impuse utilizatorilor: sa aiba minim 21 de ani si sa foloseasca identitatea lor reala. Astfel, la inscriere, o echipa de moderatori te verifica inainte de a-ti accepta cererea de inscriere. Nu vei intalni reclame pe Netropolitan si asta este de inteles, dupa ce platesti 9000 de dolari la inscriere si 3000 anual. Pentru aceste sume primesti si stocare nelimitata in Cloud, conform adevarul.ro.

Sursa foto: netropolitan.info

s-ar putea sa-ti placa