Acasa Telefoane Apple a lansat iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Apple a lansat iPhone 7 si iPhone 7 Plus

by Dragos Schiopu
lansare iPhone 7

Miercuri, 07 septembrie, Apple si-a lansat noul iPhone in doua variante iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar pe piata va intra cu data de 16 septembrie.

Chiar daca noul iPhone are parte de acelasi design folosit in trei ani consecutivi, noul iPhon 7 si varianta 7 Plus sunt rezistente la apa si la praf. Ceea ce face ca aceasta varianta de iPhone sa fie cea mai buna de pana acum, alaturi de multe alte caracteristici precum rezolutia, dotarea cu difuzoare stereo, precum si noile specificatii ale camerei foto.

Si pentru ca detaliile legate de design sunt aceleasi ca si cele de acum 3 ani (margini rotunjite si carcasa din aluminiu), echipa de la Apple s-a axat mai mult pe dezvoltarea rezistentei telefonului smart la apa si praf.De acum display-ul lui iPhone 7 va avea o luminozitate mai mare cu pana la 26% fata de modelul anterior datorita rezolutiei Retina HD.

Pozele realizate vor avea o calitate imbunatatita  chiar si in lumina slaba, pe timp de noapte, cu ajutorul camerei foto ce detine un senzor nou de 12 MP si bineinteles o lentila cu 6 elemente si o apertura f/1.8. Toate aceste caracteristici aduce suficienta lumina pentru fotografii impecabile, indiferent de moment. Ceea ce mai ajuta la fotografii este sistemul de inteligenta artificiala ce le imbunatateste in timp real.

La modelul iPhone 7 Plus lucrurile stau putin diferit deoarece acesta are parte de un sistem foto dual. Sistemul este compus din doua camere foto (camera tele si o camera cu obiectiv ultra-angular) ce combina pozele realizate pentru a obtine o calitate superioara pentru fiecare fotografie in parte.

Tot iPhone 7 devine primul smatphone Apple ce este dotat cu difuzoare stereo. Cu toate acestea castile se vor putea conecta folosind conectorul Lightning. De asemenea este inclus in pachet si un adaptor la mufa de 3,5 mm. Noul model se poate cumpara si pe negru alaturi de culorile clasice.

 

s-ar putea sa-ti placa