Acasa Diverse Smart Watch Xiaomi AMAZFIT

Smart Watch Xiaomi AMAZFIT

by Dragos Schiopu
Xiaomi smart watch

Cine nu si-ar dori sa detina un Smart Watch? Aceasta intrebare nu cred ca mai este necesara avand in vedere pasiunea anumitor persoane pentru ceasuri in general si in special pentru Smart Watch. Nu stiu cati dintre voi a reusit sa testeze un astfel de produs, de aceea am sa va prezint un smart watch la un pret acceptabil de la Gearbest.

Probabil ca deja sunteti obisnuiti cu diferitele oferte si reduceri pe care cei de la Gearbest le au, precum si diversitatea de produse disponibile in orice moment.Magazinul online are o reducere pentru smart watch-ul Xiaomi AMAZFIT. Reducerea va fi valabila de pe 07 septembrie si pana in data de 30 septembrie. Pretul unui astfel de smart watch este de 145.99$.

Prea multe detalii si specificatii despre acest smart watch nu sunt de spus, doar ca este capabil sa functioneze pe Android si iOS. Bluetooth este de 4.0, iar designul este unul modern. Ce este drept culorile ce domina acest design sunt rosu si negru. Smart watch-ul Xiaomi AMAZFIT poate rezista pana la urmatoare incarcare 35 de ore cu senzorul de GPS activat, ceea ce nu este rau deloc.

https://www.youtube.com/watch?v=lT8pum0fNgw

Pentru cei ce isi doresc sa-l supuna la tot felul de teste si sa observe ceea ce se intampla cu un smart watch in timpul testelor, acest produs este indicat avand in vedere pretul accesibil, dar si functionalitatea lui. Cat despre firma producatoare nu sunt foarte multe de spus, doar ca incearca sa-si largeasca piata de desfacere pentru produsele lor.

Si mai mult decat atat pe piata chineza compania Xiaomi a reusit sa-si devanseze concurenti. Sa nu ne mire faptul ca in scurt timp va ajunge sa concureze cu gigantii Apple si Samsung Electronics – strict in ceea ce priveste producerea de smartphone. Si asta mai ales ca toate produsele din China au devenit nelipsite pe piata batranului continent.

s-ar putea sa-ti placa