Acasa Telefoane Apple continua sa faca schimbari cu privire la bateriile de pe iPhone 5

Apple continua sa faca schimbari cu privire la bateriile de pe iPhone 5

by Dragos Schiopu

Apple este una dintre cele mai cunoscute companii din lume, atat pentru vechime cat si pentru numarul de produse vandute in decursul anilor. Apple in comparatie cu alte companii a mers de fiecare data pe propriile idei, a mers pe propriul sistem de dezvoltare. Inginerii Apple sunt in fiecare zi in cautare de noi solutii cu ajutorul carora sa diversifice activitatea de pe dispozitivele si terminalele lor. De cele mai multe ori principala problema a unor astfel de dispozitive este reprezentata de baterie. In cele mai multe dintre cazuri bateria exemplifica una dintre cele mai mari probleme, avand o capacitate mica.

Cei de la Apple organizeaza programe globale cu ajutorul carora sa poata remedia problemele hardware a dispozitivelor chiar si dupa terminarea garantiei. Anul trecut compania a decis sa initieze un program cu ajutorul caruia sa schimbe bateriile defecte a lui iPhone 5. De cele mai multe ori dezvoltatorii au intalnit probleme la telefoane avand un consum extrem de mare si descarcand bateria intr-un timp relativ scurt in comparatie cu celelalte device-uri lansate de ei.

Conform spuselor celor de la Apple intregul program de schimbare gratuita a bateriilor ar fi trebuit sa se incheie la inceputul acestei saptamani, pe 1 martie 2015, insa dezvoltatorii au observat ca in continuare exista o discrepanta majora la numarul de terminale afectate, astfel prelungind durata acestei initiative pana cand numarul bateriilor puse pe telefoane va incepe sa devina tot mai mic.

Noua data in care cei de la Apple planuiesc sa incheie acest sistem va fi in luna ianuarie 2016, timp in care compania se va pregati si de lansarea noilor terminale, cu baterii de doua ori mai puternice. Daca pana acum ati rezistat tentatiei de a nu va upgrada terminalul mobil, cei de la Apple sunt pregatiti sa va inlocuiasca bateria cu una noua, dandui astfel o autonomie mult mai puternica.

Pentru a va schimba bateria la iPhone 5 ii puteti contacta pe cei de la Apple folosind pagina de support, trimitandu-le serial number-ul de la telefon pentru a verifica daca intradevar device-ul pe care il folositi are probleme cu bateria.

s-ar putea sa-ti placa