Acasa Tehnologie Aplicații noi pe Lumia 900

Aplicații noi pe Lumia 900

by Dragos Schiopu

La CES 2012 au fost prezentate câteva aplicații pentru Lumia 900 (momentan doar variante beta): Nokia City Lens și Nokia Transport.

Nokia City Lens este o aplicație de tip realitate augmentată ce afișează pe ecran punctele de interes din zona în care utilizatorul se află. Seamănă destul de mult cu aplicația Layar. Tipurile de locații sunt: hoteluri, cinema-uri, magazine, restaurante, teatre, mijloace de transport etc. În funcție de cum este ținut telefonul, aplicația afișează informațiile peste imaginea surprinsă de camera foto sau afișează o listă cu locațiile din zonă sau afișează locațiile pe o hartă. Dacă se selectează o anumită locație, se deschide aplicația Nokia Maps și utilizatorul este îndrumat către locația aleasă.

 Nokia Transport este o aplicație extrem de utilă pentru cei care călătoresc des. Cu Nokia Transport afli cum să ajungi dintr-un loc în altul într-un oraș folosind mijloace de transport în comun. Nokia Transport preia orarele mijloacelor de transport de pe internet pentru a furniza indicații cat mai clare. Aplicația poate fi folosită cu succes în peste 400 de orașe.

 s-ar putea sa-ti placa