Acasa Diverse Samsung lanseaza o aplicatie de utilizare a masinii de spalat de la distanta

Samsung lanseaza o aplicatie de utilizare a masinii de spalat de la distanta

by Dragos Schiopu

Una din minunatiile de la CES 2012 lansate de catre sistemul de operare Android si Samsung Mobile, este un sistem ce iti permite sa manevrezi masina de spalat Samsung de la distanta.
La inceput cand s-a prezentat aplicatia Samsung Dryer parea totul un pic mai dubios dar sistemul este foarte simplu, masina de spalat de la Samsung are mod de spalare si uscare, fiecare avand propriul lor IP care poate fi accesat prin telefonul mobil de la distanta.

Asa ca se poate incepe de la distanta ciclul de spalare, voi stiind in orice moment in ce stadiu se afla splarea si uscare, avand parte chiar si de un cronometru care va arata cat mai dureaza pana sa fie totul gata sau mai simplu, puteti primi o notificare ca spalarea sau uscarea dumneavoastra este gata, astfel cand ajungeti acasa nu trebuie decat sa scoateti rufele din masina de spalat.

Momentan, aplicatia Samsung Dryer este disponibila doar telefoanelor Samsung, dar dezvoltatorul acesteia spune ca in scurt timp, ca aplicatia va fi disponibila mai multor tipuri de telefoane dar care totusi ruleaza pe sistemul de operare Android.

Aceasta aplicatie ar fi utila multora dintre noi, celor mai comozi de fel sau mai ales acelora care stau foarte prost cu timpul liber.

s-ar putea sa-ti placa