Acasa Telefoane Aplicatii cool pentru Android

Aplicatii cool pentru Android

by Dragos Schiopu

cool apsM-am gandit sa prezint cateva aplicatii cool pentru telefoanele cu Android. De la YouTube pana la Facebook, am realizat o mica lista de aplicatii interesante.

Twisted Home Manager
Am ales aceasta aplicatie deoarece mi-a imbunatatit considerabil viteza telefonului, avand posibilitatea de a schimba launcherul Android implicit cu altul diferit. Launcherul pe care il folosesc eu este unul foarte bun, oferindu-mi o navigare rapida prin meniul telefonului si o comutare rapida de la un meniu la altul.

Clean Master
Este cu siguranta cea mai buna aplicatie de curatat fisierele inutile. Asigura o functionare optima a telefonului, ajutand la stergerea fisierelor inutile, a celor reziduale precum si stergerea istoricului cautarilor.
Clean Master elibereaza din memoria RAM, prin oprirea unora dintre procesele care ruleaza pe telefon. Astfel daca doriti sa aveti un dispozitiv curat si fara fisiere inutile alegeti acest program.

SerialePeNet
Recent am descoperit aceasta aplicatie grozava. Cu acest program puteti alege dintr-o gama variata de seriale si le puteti urmari pe dispozitivul Android. Un minus al aplicatiei este dat de faptul ca nu toate serialele au subtitrare, insa SerialePeNet este inca in curs de dezvoltare.

OnLive
Reprezinta o platforma de gaming inovatoare, chiar daca este destinata in special calculatorului putem accesa platforma si de pe telefoanele cu Android sau iOS. Cu aceasta aplicatie cool veti putea juca jocuri precum Dirt 3, Mini Ninjas si multe altele pe smartphone.

Viber
Cu aceasta aplicatie poti vorbi si trimite mesaje gratuit catre toti prietenii tai care au aplicatia instalata pe telefoanele lor. Sunetul este mult mai clar fata de o convorbire normala pe telefon si in plus toate functionalitatile aplicatiei sunt gratuite. Viber necesita conexiunea la internet.

YouTube si Facebook, sunt cele mai cunoscute aplicatii care nu lipsesc de pe telefonul nimanui.

Online Tv
Este o aplicatie romaneasca foarte interesanta deoarece poti urmari majoritatea posturilor TV din tara noastra pe dispozitivul mobil.

s-ar putea sa-ti placa