Acasa Diverse Android One ajunge si in Europa

Android One ajunge si in Europa

by Dragos Schiopu

Inainte de a vorbi despre stirea in sine, trebuie sa va intreb: ati auzit pana acum de Android One? Daca raspunsul este negativ atunci trebuie sa zic numaidecat ca acesta este un proiect al celor de la Google prin intermediul caruia dezvoltatorii isi doresc sa ofere telefoane inteligente la preturi accesibile astfel incat sa isi permita oricine sa aiba un telefon cu Android. Acum se pare ca acest proiect va ajunge si in Europa.

Pentru inceput Android One a ajuns in Turcia insa cu siguranta se va extinde usor si in restul tarilor din Europa iar cat de curand, sper eu, va ajunge si in Romania.

Totusi proiectul nu a venit in Europa doar cu numele ci si cu un model de telefon foarte interesant. Acesta are numele General Mobile 4G si este dotat cu un ecran HD cu o diagonala de 5 inch. In ceea ce priveste restul specificatiilor, telefonul este dotat cu un procesor Snapdragon 410 quad core, o camera principala dotata cu un senzor de 13 MP si o camera frontala de 5 MP. Cred ca nu mai trebuie sa mentionez si faptul ca acesta este dotat cu tehnologia 4G, deoarece insusi numele sau spune asta.

Pretul telefonului va fi de aproximativ 260 de dolari si va fi dotat cu versiunea de Android Lollipop.

Asadar, nu ne ramane decat sa asteptam ca Android One sa ajunga si in Romania.

androidone

s-ar putea sa-ti placa