Acasa Telefoane Samsung Galaxy S6 si S6 Edge vor primi update la Android 5.1

Samsung Galaxy S6 si S6 Edge vor primi update la Android 5.1

by Dragos Schiopu

Majoritatea dispozitivelor Samsung Galaxy S6 si S6 Edge vor primi update la cea mai noua versiune de Android, Lollipop 5.1. Despre update se zvoneste ca ar fi disponibil cat mai curand in luna viitoare. Este de mentionat faptul ca aceasta data nu este una fixa si ca aceasta s-ar putea modifica.

samsung-galaxy-s6-edge

 

 

 

 

 

 

 

Luna trecuta s-a zvonit ca Samsung lucreaza la versiunea Lollipop 5.1 pentru noile flagship-uri si ca vor introduce in acest nou update o noua caracteristica numita mod Guest si posibilitatea de a capta fotografii RAW. Inca din update-ul 5.0 al versiunii originale de Android au fost introduse aceste 2 caracteristici dar in versiunea modificata de Samsung aceste noi functii vor fi disponibile doar in update-ul urmator.

Multi utilizatorii au fost nemultumiti fiindca versiunea de Android cu care a venit flagship-urile Samsung Galaxy S6 si S6 EDge, adica Lollipop 5.0, nu avea si functiile mod Guest si fotografii RAW iar versiunea originala de Android avea. Multi utilizatori au sperat ca flagship-urile sa aiba aceste caracteristici pentru ca la MWC 2015, telefoanele prezentate aveau versiunea 5.0 de Android cu cele 2 caracteristici.

Versiunea 5.1 a Android nu se poate numi o versiune majora, pentru ca nu aduce foarte multe imbunatatiri fata de versiunea 5.0. In versiunea 5.1, Google a rezolvat foarte multe bug-uri minore cu care a fost introdusa versiunea 5.0 Lollipop.

s-ar putea sa-ti placa