Acasa Telefoane Alte zvonuri cu privire la iPhone 6

Alte zvonuri cu privire la iPhone 6

by Dragos Schiopu

iphone 6Abia au trecut cateva zile dupa lansarea Galaxy S5 si deja pe internet au aparut multe alte zvonuri care nu prea au legatura cu ultimul terminal de ultima generatie al celor de la Samsung, acum toti ochii sunt indreptati catre viitorul iPhone 6.

Apple, prin lansarea ultimelor terminale iPhone 5s si 5c au marcat o premiera notabila pentru companie, mai exact, a fost pentru prima data cand Apple a oferit doua telefoane noi in acelasi timp, si este, de asemenea, singura data cand am avut o gama atat de larga de culori, incluzand aici si aurul. Asa ca, ne putem astepta ca si la viitoarea lansare sa avem o asemenea surpriza.

Doua modele, doua dimensiuni. Zvonul cel mai des care circula pe internet cu privire la iPhone 6 este ca Apple va lansa doua modele de telefoane inteligente, care, daca este sa ne luam dupa ultimele rapoarte de pe Wall Street Journal si Reuters, acestea vor veni in doua dimensiuni. Acestea declara ca se incearca realizarea a doua dispozitive, unul cu dimensiunea de 4.7 inch si altul de 5.7 inch.

Pe langa, fanii Apple traiesc cu speranta ca viitorul iPhone 6 va folosi tehnologia Liquidmetal, acest lucru dupa achizitionarea acesteia de mai bine de 4 ani. Totodata, pe 17 ianuarie au fost publicate mai multe brevete care se refera la aceasta tehnologie pe dispozitivele mobile. Pe de o alta parte, se pare ca urmatoarele generatii de iPhone-uri vor beneficia de ecrane cu cristale de safir, asta insemnand ca viitorul iPhone 6 ar putea fi mult mai durabil si rezistent la zgarieturi decat modelele actuale.

Totodata, este de asptetat ca iPhone 6 sa aiba si o dimensiune mai mare cat si o rezolutie mai buna. Mai multe comunicate au dezvaluit ca Apple lucreaza la cele doua posibilitati prezentate mai sus, adica o rezolutie a ecranului de 1600 x 900 pixeli pentru varianta de 4.7 inch, iar o rezolutie de 1920 x 1080 pentru varianta mai mare de 5.7 inch. Desigur, acest lucru este doar o proiecte, nu este sigur daca vom beneficia de aceste rezolutii pe iPhone 6.

Mai multe caracteristici vom avea si la senzorii pentru camera. Se stie deja ca Apple foloseste un senzor de camere foto de trei generatii de iPhone-uri consecutive, asa ca ne asteptam si ca iPhone 6 sa continue aceasta tendinta. Totusi, prin online circula vorba ca vor aparea alte imbunatatiri majore la camera, un lucru ar fi stabilizarea optica a imaginii, acelasi lucru care este deja prezent pe LG G2 si Nokia Lumia 1020. Cu alte cuvinte, ar trebui sa fie mult mai usor pentru utilizatori sa filmeze si sa fotografieze in timp ce se deplaseaza.

Cu privire la lansarea terminalului nu sunt foarte multe zvonuri, insa este de asteptat ca acesta sa vada lumina zilei undeva in toamna acestui an, marcand astfel un an de la lansarea iPhone 5s si 5c. Cu toate acestea, un analist chinez, Sun Chyang Xu spune ca noul iPhone 6 ar putea debuta mai devreme, putand sa-l vedem chiar vara aceasta. Tot el a mai declarat ca Apple ar  putea incepe productia de proba peste cateva saptamani, urmand ca imediat sa porneasca spre productia in masa. Daca acest zvon este adevarat, s-ar putea ca iPhone 6 sa fie anuntat oficial la WWDC 2014.

s-ar putea sa-ti placa