Acasa Telefoane Allview X1 Soul – Voucher Cadou

Allview X1 Soul – Voucher Cadou

by Dragos Schiopu

Allview X1 Soul este cel mai reusit telefon creat de compania din Brasov ce poate concura cu nume grele si o face chiar bine. Desi nu este dual sim, noul telefon are un design foarte reusit si componente de calitate.

Allview X1 Soul

Prin acest device putem afirma ca Allview nu mai este o companie ce se multumeste cu putin, telefonul fiind cu adevarat un competitor serios pentru firmele mari. Allview X1 Soul are un display full HD de 5 inci, mai exactu unul japonez JDI IPS full HD. Cu un display atat de bun, Allview a decis sa utilizeze si tehnologia Gorilla Glass 3, cea mai noua si cea mai eficienta tehnologie de protectie a display-ului.

Puterea de procesare este foarte mare, procesorul fiind un quad core de 1,5 Ghz cu nuclee ARM Cortex A7. Acest procesor este superior la capitolul putere de procesare in raport cu eficienta energetica. Astfel, Allview a ales cea mai buna solutie din punctul meu de vedere. Telefonul ruleaza foarte bine, fara lag, iar bateria tine mult datorita procesorului inteligent si display-ului japonez. Jocurile vor rula foarte bine, placa grafica fiind PowerVR SGX 544/OpenGL ES 2.0.

Si pozele vor iesi foarte bine cu noul X1 Soul, device-ul fiind echipat cu o camera de 13 MP cu Autofocus OV12830 ce poate inregistra full HD 1080p@30fps. Camera secundara are 5 MP OV5648.

Un telefon aproape perfect. Stati, chiar este deoarece Allview X1 Soul are memoria interna de 32 GB si 2 GB de RAM. Astfel, indiferent cate poze faceti sau cate jocuri instalati in el, X1 Soul va face faca oricarei provocari. Sa nu uitam si de sunetul de care dispune acest telefon. Fiind dotat cu amplificatorului audio Yamaha si sunet prin casti optimizat prin sistemul DTS, muzica va suna mai bine ca pe oricare alt device al companiilor de top. De asemenea, telefonul are si Air Gesture!

Allview X1 Soul costa 1600 de lei, dar digipedia va ofera un voucher de 200 de lei valabil pana la data de 25 noiembrie. Ce trebuie sa faceti? Lasati un comentariu despre ce va place cel mai mult la acest device. Castigatorul va fi ales pe 21 noiembrie.

s-ar putea sa-ti placa