Acasa Telefoane Allview oferă un teaser pentru ceea ce ar putea reprezenta Soul X8 sau X8 Pro

Allview oferă un teaser pentru ceea ce ar putea reprezenta Soul X8 sau X8 Pro

by Dragos Schiopu

Cu toate că s-a vorbit deja despre produsele pe care le-a pregătit compania Allview se pare că de curând a apărut o variantă, un teaser a primului smarthone, care va fi lansat în acest an. De asemenea nu au ezitat să sugereze câteva denumiri posibile pe care s-ar putea baza acest nou telefon inteligent. De altfel pe lista acestora apar denumiri printre care Soul X8 sau Soul X8 Pro.

Ba mai mult decât atât există și varianta Soul X8 Xtreme, de care s-a tot vorbit spre final de lună noiembrie a anului trecut și unde veți găsi informații aici, în momentul în care Allview prezenta la acea dată un teaser pentru un smartphone ceva mai misterios și echipat cu o cameră Penta în spate. Dar având în vedere teaser-ul de astăzi, noul telefon va aduce în prim-plan un scanner de amprente care pare a fi amplasat în partea laterală și de asemenea va fi integrat în butonul fizic power/unlock.

La această caracteristică se mai adaugă și aspectul cromatic ce pare a avea o nuanță negru-antracit, având și influențe de albastru. În ceea ce înseamnă camerele foto pe spatele smartphone-ului veți putea găsi un pătrat care include 3 camere foto și bliț-ul LED ducându-ne cu gândul mai mult către varianta Soul X8, urmând ca celelalte să-și găsească cât mai curând făgașul.

Așadar speculațiile nu au încetat să apară, însă noi va mai trebui să mai așteptăm ceva timp până ce vom avea la dispoziție informații mult mai ample și concrete despre aceste noi modele de smartphone pe care ni le aduce compania Allview.

s-ar putea sa-ti placa