Acasa Telefoane Speculatii privind noul produs Allview ce va fi lansat pe piata in anul 2021, sa fie Soul X8 Pro?

Speculatii privind noul produs Allview ce va fi lansat pe piata in anul 2021, sa fie Soul X8 Pro?

by Dragos Schiopu

Cine mai credea ca inca se mai pot produce lucruri minunate si obiecte care tin de tehnologie, facandu-ne viata mai usoara, chiar si in aceasta perioada in plina pandemie. Poate ca nu ar trebui sa ne miram atat de mult si poate ca ar trebui sa privim viata de acum inainte din alte perspective. In cele ce urmeaza va vom tine la curent cu ceea ce se intampla pe piata noastra de tehnologie si IT.

Mai exact vom povesti putin despre noile produse, care vor fi prezente pe piata anul viitor,2021, ale companiei romanesti Allview. Daca pana acum ne-am obisnuit cu binecunoscutele calendare si cu materiale stufoase din care aflam despre produsele lor viitoare, pentru un moment tot ceea ce am primit de la acestia este doar o fotografie cu un nou smartphone. Iar tot ceea ce putem face noi este sa lansam unele presupuneri in legatura cu acest telefon inteligent.

Avand in vedere modelul prezentat in respectiva imagine am putea spune ca este vorba despre un nou model al gamei de varf Allview Soul X8 PRO. Asta in cazul in care va fi dotat corespunzator, iar cei de la Allview vor continua colaborarea cu cei de la Qualcomm. Sau am putea specula faptul ca vor aduce atribute si componente ceva mai slab calitativ, dar care vor putea fi achizitionate la un pret rezonabil, la un pret ceva mai mic.

De asemenea am putea spune multe lucruri sau cel putin am putea specula avand in vedere noul design al acestui smartphone, si mai ales cele 5 camere foto cu care acesta este inzestrat. Iar daca dam la o parte aceasta caracteristica si ne axam mai mult pe partea vizuala am putea observa ca noul produs de la Allview are parte de o carcasa care este un amestec de sticla si un compus metalic.

Cu toate astea nu ne putem baza doar pe o specula, ci mai degraba am putea astepta si celelalte detalii importante cu privire la acest nou smartphone care va aparea pe piata abia anul viitor, 2021.

s-ar putea sa-ti placa