Acasa Telefoane Allview H2 Qubo

Allview H2 Qubo

by Dragos Schiopu

Inca un telefon dual sim a fost lansat de brasovenii de la Allview, Telefonul se numeste Allview H2 Qubo si este foarte bun dar are si un pret mic pentru ce poate sa faca.

Allview are si o oferta destul de interesanta. Allview H2 Qubo costa doar 850 de lei, dar poate fi achizitionat la 950 de lei impreuna cu Allview Smart2View ( Smart2Wiew transforma orice televizor cu port HDMI intr-un smart TV).

allview h2 qubo

Oferta este foarte tentanta, dar sa ne uitam si la specificatii. Allview H2 Qubo are un procesor puternic quad core bazat pe nucleul Cortex A7 si tactat la 1,2 Ghz. Am mai vorbit despre nucleul Cortex A7, avand in vedere ca Allview numai cu A7 scoate telefoanele, asa ca nu voi mai vorbi despre el. Smartphone-ul are doar 512 MB RAM, putin pentru un telefon din 2013. Este recomandat ca un telefon sa aiba 1 GB de RAM, dar si cei 512 MB de RAM poate asigura o rulare fluenta a sistemului de operare Android 4.2 Jelly Bean. Ca GPU Allview H2 Qubo are un PowerVR SGX 544, suficient de puternic pentru cele mai noi jocuri. Display-ul are 4,5 inci cu rezolutie 480×854 si 245 ppi. Memoria interna are doar 4GB, cum ne-am obisnuit de la Allview, dar suporta card micro-SD de 32 GB. De asemenea, se poate utiliza doar 1,75 GB din totalul de 4GB.

Telefonul are o camera de 5 MP (cea principala) si una de 0,3 MP (secundara, pentru apeluri video). Telefonul dispune de o baterie de 1800 mAh. Avand in vedere specificatiile, bateria poate rezista la o zi de utilizare.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Speed Speed 05-09-2013 - 12:34

Imi place foarte mult noul tefefon pe care l-au scos. Are un design frumos, elegant, un display luminos si este suficient de mare incat sa vezi videoclipuri sau sa te joci, iar pretul este unul chiar foarte mic avand in vedere specificatiile care le contine.

Comentariile sunt inchise.