Acasa Jocuri Trials Frontier, jocul pasionatilor de trial

Trials Frontier, jocul pasionatilor de trial

by Dragos Schiopu

Nu stiu cati stiti, dar eu sunt innebunit dupa jocurile cu motociclete care contin competitii de tip trial, astfel Trials Frontier este unul din jocurile preferate. Am terminat de-a lungul timpului cam toate jocurile de tip trial pe care le-am gasit pe net, iar in urma cu cateva luni, cand am descoperit ca pot juca asa ceva si pe tableta, am fost mai mult decat incantat.

Desi jocul este unul clasic, ai tot felul de misiuni in care sari peste tot felul de obstacole, acesta contine si elemente de tip cazino, un robot care si-a pierdut memoria si cu care faci tot felul de intreceri si cateva nivele intr-o zona de basm care este total diferita de celelalte nivele. Adica ai un fel de ciuperci uriase, peste care trebuie sa sari si tot felul de alte lucruri din zona fantasy. Oricum, va avertizez inca de pe acum, ca zona aceea de nivele mi-a dat multe batai de cap, pentru ca nu doar ca nu reuseam sa termin nivelul intr-un timp rezonabil, dar dadeam de zone in care nu reuseam sa trec de nicio culoare.

Trials Frontier 7

Tot de-a lungul misiunilor o sa primiti si bucati pentru schita unei noi motociclete, eu momentam am 3 motociclete si inca 4 in constructie, adica nu am inca schita completa.

De asemenea, va sfatuiesc sa nu faceti greseala pe care am facut-o eu si sa considerati ca motocicleta pe care o primiti prima oara este foarte proasta, au existat zone de pe harta pe care le-am traversat mult mai usor cu ea, decat cu una din celelalte motociclete.

Un alt sfat pe care vi-l dau este cel legat de cristale, pe care e bine sa le pastrati pentru ruleta. La capatul fiecarui nivel aveti o ruleta si castigati ceva, exista misiuni care se termina doar daca castigi un anumit obiect la ruleta (o bomboana, o bucata din schita unei noi motociclete etc.). Daca ai terminat cu greu nivelul respectiv si la ruleta nu ai noroc, poti folosi cristalele pentru o noua sansa la ruleta, in felul acesta ai sansele sa termini totusi un nivel fara sa fie nevoie sa-l reiei, doar pentru ca ai avut ghinion la ruleta.

Pe langa ruleta, mai exista in joc, dar nu chiar de la inceput, un automat de tip slot machine. Din ce am observat, e bine sa profitati de el, pentru ca aveti sansa sa castigati bani pe care sa ii folositi la constructia motocicletei.

Ma opresc aici cu descrierea jocului si va invit sa-l incercati, il gasiti in Google Play, aici.

s-ar putea sa-ti placa