Acasa Portabile Allview Alldro 3 Speed Quad

Allview Alldro 3 Speed Quad

by Dragos Schiopu

Allview Alldro 3 Speed Quad este o tableta quad core lansata de curand de brasovenii de la Allview. Noua tableta se remarca atat prin design cat si prin performanta.

Allview 3

Designul este unul specific Allview, elegant si practic in acelasi timp. Display-ul generos de 9,7 inci este perfect pentru navigarea pe internet, jocuri, vizualizarea filmelor cu prietenii, etc. De asemenea, display-ul este unul Ultra HD IPS LCD avand o rezolutie de 2048 x 1536.

Procesorul de care dispune tableta este un quad core de 1 Ghz ce utilizeaza nuclee ARM Cortex A7 ce sunt create pentru o eficineta energetica cat mai mare. Alegerea unei solutii quad core necesita si o baterie mai mare, dar nucleele Cortex A7 utilizeaza mai putina energie si implicit autonomia dispozitivului creste semnificativ, sistemul de operare Android ruland fara probleme, fara lag in meniu sau in jocuri. Memoria RAM are 2GB DDR3, care asigura rularea mai multor aplicatii in acelasi timp, fara probleme. Memoria interna are 16GB, suficient pentru orice utilizator. Pentru cei ce vor o tableta si pentru jocuri, chipsetul grafic PowerVR SGX544 MP2 va face fata oricarui joc.

Sistemul de operare este Android 4.1 Jelly Bean, iar autonomia tabletei este sustinuta de o baterie generoasa de 8000 mAh. Producatorul sustine ca tableta poate functiona 4 ore si 240 de ore in stand-by. Sa nu uitam ca display-ul tabletei este unul foarte bun, ce are o rezolutie foarte mare si scade destul de mult autonimia.

Cel mai important aspect, pretul, este foarte bun. Tableta costa doar 1200 de lei.

s-ar putea sa-ti placa