Acasa Portabile Allview 3 Connect

Allview 3 Connect

by Dragos Schiopu
allview 3 connect

allview 3 connect Allview Mobile Romania a lansat pe data de 14 noiembrie Tableta Allview 3 Connect, o tableta romaneasca, la un pret accesibil, ce poate fi folosita si pentru convorbiri telefonice, ceea ce face din ea un dispozitiv pe cat de util, pe atat de potrivit ca si cadou de sarbatori.

Tableta Allview 3 Connect vine cu un design subtire in ajutorul acelor persoane care activeaza in mediul afacerilor sau a celor ce isi doresc o mobilitate cat mai mare. Datorita tehnologiei 3G pe care o are incorporata, se pot initia apeluri sau se poate realiza conexiunea la internet fara a avea nevoie de o conexiune WiFi.

Conectarea cu alte dispozitive se poate realiza prin Bluetooth. Astfel putem controla de la distanta periferice precum boxe, casti, tastatura, imprimanta, etc, care ne vor usura lucrul. Pentru fisierele si documentele Word, Excel, Power Point si Zip ne sta la dispozitie aplicatia preinstalata Office Suite Viewer.

Momentele inedite din jurul nostru le putem surprinde la o calitate buna, cu ajutorul camerei de 8 MP, cu flesh led si autofocus, iar sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo ce redau sunetul la o claritate inalta. GPS-ul incorporat ofera posibilitatea de a distribui fotografii prietenilor cu locatia in care acestea au fost realizate.

Cei ce doresc sa urmareasca filme pe tableta, dispun de un display capacitiv multitouch de 9,7” cu ajutorul caruia imaginea are o calitate superioara.

Tableta se gaseste la pretul de 1.199 lei aici.

s-ar putea sa-ti placa