Acasa Tehnologie Alcohoot iti transforma telefonul in etilotest

Alcohoot iti transforma telefonul in etilotest

by Dragos Schiopu

Alcohoot's Breathalyzer DeviceAnual, o multime de accidente se petrec din cauza soferilor inconstienti care se urca bauti la volan. Acum se pare ca a aparut un gadget care iti transforma smartphone-ul sau tableta intr-un aparat etilotest.

Micutul aparat foloseste aceleasi tehnologii de detectare a alcoolemiei pe care o folosesc si aparatele etilotest din dotarea politiei. Alcohoot se introduce in portul audio al dispozitivelor cu iOS si Android, apoi poate fi folosit cu usurinta, datele colectate fiind afisate pe ecranul telefonului sau tabletei. Ramane de vazut acum daca cei care vor consuma bauturi alcoolice vor fi constienti si vor folosi acest aparat inainte de a se urca la volan.

Pe piata mai exista alte aparate etilotest, care ce-i drept sunt disponibile la un pret mult mai mic, insa Alcohoot promite ca isi merita cu siguranta bani. Aplicatia care se instaleaza pentru a putea fi folosit Alcohoot este una interesanta deoarece nu furnizeaza doar concentratia de alcool din sange, ci si un mic istoric cu toate betiile posesorului. De asemenea  ofera utilizatorului si detalii in legatura cu distanta pe care o are de parcurs pe jos pentru a ajunge la cele mai apropiate restaurante, sau cele mai apropiate statii de taxi.

Alcohoot este disponibil momentan la pretul de 119 dolari, acesta dispunand si de alte piese care pot fi achizitionate contra cost. Creatorii Alcohoot promit ca in fiecare an, in schimbul a 30 de dolari vor inlocui vechiul aparat cu unul nou.

Toata lumea stie cat de incapatanate pot fi unele persoane atunci cand beau, asadar daca un prieten vrea sa conduca, chiar daca a baut si el nu considera ca este beat, Alcohoot este cu siguranta un aparat care il va face sa se gandeasca de 2 ori inainte de a se urca la volan.

Avand in vedere ca acest aparat poate salva vieti, creatorii lui merita doar cuvinte de lauda.

s-ar putea sa-ti placa