Acasa Tehnologie Află aici cât de avantajoase sunt precadrele pentru montajul ferestrelor, dar și de unde le cumperi

Află aici cât de avantajoase sunt precadrele pentru montajul ferestrelor, dar și de unde le cumperi

by Dragos Schiopu

În ultimii ani oamenii au devenit tot mai alerți despre tot ce presupune economisirea unor resurse și a salva o parte din buget. Asta, desigur, fără să afecteze în vreun fel confortul. Mai mult decât atât, interesul este și de a construi case eficiente energetic. În acest sens sunt incluse tot felul de sisteme, printre care sunt și detalii de care ținem cont.

Știați că în casele în care se dovedește că există punți termice zona mai predispusă pentru a crea schimb necontrolat de aer este în jurul ferestrelor și a ușilor? În general în jurul tâmplăriei – fie din cauza calității precare a acestora sau din cauza unui montaj necorespunzător sau din vicii de contrucție – se pierde căldură, aerul de la exterior, rece pătrunde în interior și căldura din interior este eliminată. Un test simplu în acest sens îți poate demonstra dacă lucrurile stau așa. Se simte aer rece sub rama ferestrei.

Ce soluții există?

Pentru a evita scenariile că cele expuse mai sus soluția este să alegi precadre pentru montajul ferestrelor. După cum și numele îi spune, se referă la un cadru în care se vor încadra ferestrele. Acestea pot fi de obicei comandate de la furnizori de nișă, una din recomandări fiind PVC Mag. Este un magazin online, astfel încât poți comanda cu încredere și simplitate și primești acasă în scurt timp comanda ta.

Concret, un precadru se va monta în exteriorul zidului. Rolul sau este acela de a elimina problema punților termice. Pot fi montate atât în jurul ferestrelor, cât și a ușilor. Montarea lor nu este grea, va fi necesar însă un adeziv special în acest sens. Se fixează și cu șuruburi. Cât despre montajul în sine a tâmplăriei, după ce există precadrul, vorbim despre rama ferestrei sau a unei uși așezată corect, după care va fi fixată cu spumă specială, densă și rezistentă. Specialiștii spun că în acest sens este necesar un produs cu celule închise. Totul este etanșat ulterior cu bandă specială, atât în interior, cât și la exterior.

După ce toți pașii sunt parcurși și deci întregul proces este pus la punct, pot fi sigur că factorii externi nu mai scad confortul. Se crede de asemenea că astfel de precadre montate sunt și o măsură antiefracție – față de cazurile în care tâmplăria este pur și simplu montată, adică clasic și fără cadru, pătrunderea prin efracție ar fi mai ușoară. Un precadru este o barieră în plus să spunem.

Cum alegi precadrul potrivit?

Descoperă varietatea de produse de la Pvcmag.ro. Aici sunt în stoc imediat disponibil precadre pentru montarea ferestrelor, de la branduri diverse ale nișei și în dimensiuni diverse de asemenea. Le poți comanda imediat și în completare poți alege și alte accesorii și produse pentru etanșare. Este perioada perfectă să ne pregătim de venirea sezonului rece, așadar printre altele contează și să ne asigurăm că tâmplăria PVC izolează termic și fonic foarte bine.

Contact:

contact@pvcmag.ro
0791 241 288

s-ar putea sa-ti placa