Acasa Jocuri Se reduc cerintele pentru Call of Duty: Ghosts

Se reduc cerintele pentru Call of Duty: Ghosts

by Dragos Schiopu

Call-of-Duty-GhostsPentru iubitorii seriei Call of Duty lansare noului joc din serie, Call of Duty: Ghosts a fost o mare dezamagire, jocul avand niste cerinte foarte mari pentru a rula pe multe sisteme, nepornind pe PC-uri cu mai putin de 6GB de memorie RAM.

Noul joc al faimoasei serii ne poarta intr-o lume in care Statele Unite ale Americii sunt in pragul colapsului iar fortele armate lupta pentru obtinerea puterii, Ghosts fiind o unitate de elita.

Chiar daca jocul ofera o experienta vizuala inedita are niste cerinte mult prea mari, fapt ce a  iscat un imens scandal in randul fanilor. Se pare ca la fel ca si in cazul WatchDogs cei de la Activision si Infinity Ward au fost nevoiti sa modifice cerintele de sistem necesare pentru a rula pe PC, cerintele minime dupa ultimul update fiind urmatoarele:

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit
CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz / AMD Phenom X3 8750 2.4
-Memorie RAM: 6 GB
-Hard Disk: 40 GB
-Placa Video: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870 sau mai buna
-Placă de sunet: placă de sunet compatibilă DirectX
-DirectX: DirectX 11
-Internet: Pentru activarea pe Steam si multiplayer online

Totusi, limitarea de minim 6 GB de memorie RAM reprezenta un minus pentru comercializare produsului, astfel cei de la Activision si Infinity  Ward au lansat un patch ce reduce semnificativ cerintele jocului.

Odata cu acest patch limitarea pentru sistemele cu mai putin de 6 GB RAM a fost eliminata, update-ul se va descarca automant prin intermediul Steam, iar acum Call of Duty: Ghosts va avea nevoie de doar 4 GB de memorie RAM pentru a putea fi rulat.

In plus, acest patch mai vine cu ceva nou, adaugand cateva facilitati dedicate segmentului eSports pentru sesiunile de joc private din Call of Duty: Ghosts.

Call of Duty: Ghosts, varianta pentru PC este disponibil in tara noastra la pretul aproximativ de 200 lei.

 

s-ar putea sa-ti placa