Acasa Tehnologie Acer Allegro

Acer Allegro

by Dragos Schiopu

Iată că a sosit clipa în care Acer se avântă în lumea smartphone-urilor, prezentând ieri în Franța primul său smartphone numit Allegro. Acest nou terminal nu are nimic deosebit din punct de vedere hardware, fiind un dispozitiv destinat pieței low-end. Probabil va prinde bine aici în state, unde mulți caută un telefon ieftin și bun, care să le facă pe toate.

 

acer-allego

Allegro cântărește numai 126 grame și are dimensiunile 11.6 x 5.9 x 13 mm. Ecranul său de 3.6 inch are o rezoluție de 800 x 480 px. Procesorul lui Allegro este un Qualcomm MSM8255 de 1 GHz. Memoria internă este de 8 GB, dar poate fi extinsă cu încă 32 GB, cu ajutorul unui card microSD. Camera foto este slăbuță, având numai 5 mpx, rezoluție maximă 2592х1944 px, autofocus, flash LED și filmare video. Pe partea de conectivitate, are Bluetooth 2.1 + EDR și A2DP, WiFi 802.11 b/g/n, DLNA, HSDPA, și HSUPA, port microUSB 2.0.

Sistemul de operare este Microsoft Windows Phone 7.5 Mango. Allegro are toată gama de senzori prezenți și pe alte telefoane: senzor de proximitate, accelerometru, compas digital, A-GPS.

Bateria Li-Ion de 1300 mAh asigură aproximativ 6 ore de convorbire în rețelele 2G, acceptabil pentru un telefon din segmentul low-end. Singura inovație pe care Acer o aduce la acest dispozitiv este funcția numită Fast Charge, care facilitează încărcarea rapidă a telefonului, de 2.5 ori mai repede decât alte dispozitive.

Allegro va fi disponibil începând cu jumătatea lui noiembrie și va costa aproximativ 300 de euro în Franța. Va fi disponibil în 2 culori: albastru și alb.

s-ar putea sa-ti placa