Acasa Telefoane ZTE va prezenta un smartphone cu Tegra 4

ZTE va prezenta un smartphone cu Tegra 4

by Dragos Schiopu

ZTE este un producator chinez care va prezenta un telefon foarte performant dotat cu cel mai puternic procesor de la Nvidia. Este vorba despre Tegra 4, un procesor ce rivalizeaza cu Qualcomm Snapdragon 800, fiind bazat pe nuclee ARM Cortex A15. Trebuie mentionat ca noul ZTE cu numele de cod ZTE U988S va fi primul telefon cu procesorul Nvidia Tegra 4.

ZTE-U988S

Noul ZTE nu va avea dor un procesor performant. Acesta prezinta si un display cu o rezolutie full HD 1080p cu dimensiunea de 5 inci. Procesorul va fi tactat la fregventa de 1,8 Ghz si va fi ajutat de 2GB de RAM, ruland impecabil Android 4.2.1 ( probabil telefonul va avea Android 4.2.2 in momentul lansarii sau va beneficia de update in cel mai scurt timp). Fiind un telefon de top, este necesara si o camera de top, iar telefonul vine cu o camera principala de 13MP.

Despre noul smartphone se mai cunoaste doar grosimea lui, de 9mm si posibilitatea extinderii memoriei cu ajutorul unui card micro SD. In momenul lansarii se va cunoaste si numele telefonului. Pana atunci el se va numi ZTE U988S. Se poate anticipa un tret destul de mare al telefonului, insa trebuie sa tinem cont ca telefoanele ZTE sunt destul de noi intrate pe piata, iar telefonul va costa mai putin decat un Samsung Galaxy S4, desi va fi mai performant

Sursa: PhoneArena

s-ar putea sa-ti placa