Acasa Portabile Xiaomi Mi Pad

Xiaomi Mi Pad

by Dragos Schiopu

Xiaomi Mi Pad este prima tableta pe care producaorul chinez o va lansa. Tableta are un design foarte bine realizat si se poate observa ca seamana un un Ipad mini, dar designul tabletei chinezesti este mai placut. Din primul contact vizual se remarca marginile tabletei, care sunt foarte subtiri.

xiaomi mipad

Daca aveti dubi cand vorbim despre acest producator, ar trebui sa va reamintesc ca Xiaomi a lansat si super smartphonul Xiaomi Mi-2S care a batut chiar Samsung Galaxy S4 in testele benchmark. Desi nu are in portofoliu doarte multe smartphonuri, Xiaomi se remarca prin lansari de telefoane ce surclaseaza producatorii cu nume grele. Nici tableta Xiaomi Mi Pad nu se lasa ma prejos, fiind tactata de un procesor quad-core MediaTek MT8125 ce foloseste nuclee ARM Cortex A7 cu o viteza de pana la 1,5 Ghz ( nu se cunoaste viteza procesorului ce va rula pe Xiaomi Mi Pad ). Puterea grafica a Xiaomi MiPad va fi asigurata de PowerVR SGX544. Tableta va avea compatibilitate Wi-fi si 3G.

Pretul tabletei este si foarte mic. Tableta costa doar 160 de dolari. Cum este posibil ca o tableta atat de performanta sa coste asa de putin? Este foarte simplu. Xiaomi a adoptat o strategie complet diferita fata de restul producatorilor. Produsele lor se vad doar pe site-ul lor oficial, fara sa fie nevoiti sa plateasca reclame la TV sau pe internet. Astfel, costurile se reduc dramatic.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.