Acasa Jocuri Noul monitor panoramic AOC AGON PRO AG346UCD cu ecran QD-OLED

Noul monitor panoramic AOC AGON PRO AG346UCD cu ecran QD-OLED

by Dragos Schiopu

AGON by AOC, brand renumit pentru monitoare de gaming și accesorii IT, a lansat monitorul curbat AGON PRO AG346UCD, un model dedicat pasionaților de jocuri. Acesta are o diagonală de 34 inch (86,4 cm) și face parte din seria AGON PRO, care oferă deja modele cu tehnologie W-OLED și QD-OLED. Noul monitor dispune de un panou QD-OLED, o rată de reîmprospătare de 175 Hz și o rezoluție UWQHD (3440×1440), stabilind noi standarde pentru jocurile RPG, simulatoarele de curse și zbor, precum și pentru jocurile bazate pe poveste.

Performanțe QD-OLED de top

Panoul QD-OLED de 34 inch al AG346UCD are o curbură ușoară de 1800R și oferă un aspect ultra-wide 21:9, asigurând o experiență imersivă pentru simulatoarele de curse și jocurile FPS sau RPG. Rata de reîmprospătare de 175 Hz și timpul de răspuns extrem de redus, de până la 0,03 ms GtG, oferă o fluiditate remarcabilă în jocuri cu ritm rapid. În plus, certificarea DisplayHDR True Black 400, alături de adâncimea de culoare de 10 biți, permite afișarea a 1,07 miliarde de culori, oferind o calitate vizuală excepțională.

Tehnologia QD-OLED asigură un contrast impresionant, cu un negru profund și culori vibrante. Aceste caracteristici sunt deosebit de utile pentru creatori de conținut, editori video și designeri grafici, datorită acoperirii extinse a spațiilor de culoare sRGB și DCI-P3. Monitorul este ideal pentru streaming, oferind o calitate cinematografică a imaginilor, ceea ce asigură conținut media de o calitate superioară.

Gaming fără compromisuri

Compatibilitatea cu tehnologia VESA Adaptive-Sync și suportul pentru AMD FreeSync Premium Pro elimină problemele de tearing și stuttering, chiar și cu HDR activat. Monitorul include și caracteristici precum Low Input Lag pentru o reacție rapidă în jocuri. Software-ul AOC G-Menu permite jucătorilor să ajusteze setările pentru saturație (Game Colour), nivelul de negru (Shadow Control) și să configureze o reticulă personalizată (Dial Point) pentru o experiență de joc optimizată.

Monitorul este ergonomic, oferind ajustări de înălțime până la 130 mm, precum și posibilitatea de înclinare și pivotare. Opțiunile de conectivitate includ 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4 și un hub USB cu 3 porturi USB 3.2 Gen 1, iar cele două difuzoare integrate de 8 W asigură o sonorizare puternică, ideală pentru sesiunile de gaming sau multimedia.

O gamă OLED în continuă expansiune

AG346UCD se alătură seriei AGON PRO, care include și alte monitoare OLED, fiecare potrivit pentru diverse preferințe de gaming:

  • AG456UCZD cu un ecran de 44,5 inch și curbură de 800R.
  • Porsche Design AGON PRO PD49 cu un panou DQHD QD-OLED de 48,8 inch.
  • AG326UD cu un ecran QD-OLED UHD de 31,5 inch.
  • AG276QZD2 cu un ecran QD-OLED QHD de 26,7 inch.

Preț și disponibilitate

AGON PRO AG346UCD va fi disponibil începând din luna noiembrie la prețul recomandat de 3872 lei.

s-ar putea sa-ti placa

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.