Acasa Telefoane ZTE Star 2 – un smartphone cu un control vocal performant

ZTE Star 2 – un smartphone cu un control vocal performant

by Dragos Schiopu

Lansat in a doua jumatate a lunii decembrie, ZTE Star 2 este un smartphone foarte interesant datorita specificatiilor sale, in special datorita functiei de control vocal.

zte star 2

 

ZTE Star 2 are un ecran de 5 inci cu rezolutie Full HD la 1080 x 1920p, iar procesorul sau este Snapdragon 801 cu procesor quad core la 2.3 GHz si 2 GB de RAM.

Camerele foto au specificatii bune, mai exact 13 MP cea principala si 5 MP cea frontala. Ambele sunt produse de Sony si au blitz LED. Memoria interna de 16 GB, compatibilitatea LTE si bateria de 2300 mAh completeaza lista specificatiilor acestui smartphone.

ZTE Star 2 va rula Android KitKat si nu este specificat daca poate fi upgradat la Android Lollipop.

Controlul vocal este ceea ce se doreste a fi piesa de rezistenta a acestui smartphone. Softul complex al controlului vocal permite utilizatorilor sa isi foloseasca telefonul rostind anumite comenzi. Fie ca ii ceri sa porneasca aplicatia de muzica, sa activeze aparatul foto sau sa navigheze prin meniu, functia de control vocal recunoaste doar din cateva cuvinte comanda si o proceseaza intr-un timp de raspuns de apoximativ 1.2 secunde. In plus, conform phonearena, vocea este receptionata corect chiar si in medii cu mult zgomot.

In ceea ce priveste design-ul, ZTE Star 2 vine cu interfata proprie MiFavor 3.0 si masoara 6.9 mm grosime. Este construit din aluminiu si sticla si va costa aproximativ 400 dolari / 330 de euro.

s-ar putea sa-ti placa