Acasa Portabile 4 motive pentru care este mai indicat sa optezi pentru un laptop second hand

4 motive pentru care este mai indicat sa optezi pentru un laptop second hand

by Dragos Schiopu

Doresti sa iti achizitionezi un laptop insa preturile din magazine sunt exagerat de mari? Ei bine, in aceasta situatie, cel mai indicat ar fi sa optezi pentru unul second hand. De altfel, majoritatea noilor tehnologii de pe piata mi le cumpar la mana a doua, avand in vedere cat sunt extrem de avantajoase din punct de vedere financiar si calitativ.

Inainte de a achizitiona un laptop second hand, acorda o atentie deosebita locului din care urmeaza sa ti-l comanzi, tocmai pentru a nu intra in posesia unuia cu mici probleme. Bineinteles ca majoritatea proprietarilor isi vor face o reclama de nota 10 care sa te faca sa il cumperi pe loc, insa este mai indicat sa realizezi aceasta achizitie din cadrul unui magazin online specializat. In acest fel, in mod cert nu vei fi dezamagit si te vei putea bucura de prezenta dispozitivului mult visat.

  • Preturi foarte mici – spre deosebire de cele noi, laptopurile la mana a doua au un pret mult mai scazut. Cu toate astea, acestea functioneaza ireprosabil, fapt pentru care altfel nu le-ar mai oferi spre comercializare o firma atat de serioasa. Laptop second hand de cea mai buna calitate poti gasi doar in magazinele online specializate, nu pe retelele de socializare. Acolo este de fapt locul in care majoritatea clientilor isi iau teapa, tocmai pentru ca nu vor avea ocazia sa realizeze un retur al produsului cumparat.
  • Garantii de 36 de luni – acest aspect nu este cunoscut de foarte multi clienti, fapt pentru care majoritatea ezita sa achizitioneze dispozitive second hand din cauza faptului ca au gresita impresie precum ca nu vor beneficia de garantie. Ei bine, oricine isi achizitioneaza un laptop din cadrul magazinului online diabloscomputer.ro, va beneficia de acest lucru, in functie de obiectul achizitionat.

second_hand_laptop

Mi-am comandat si eu un laptop second hand din cadrul acestui magazin online, insa nici macar nu a fost nevoie sa apelez la ajutorul garantiei de 12 luni, avand in vedere ca functioneaza ireprosabil, ca si cum ar fi fost nou.

  • Starea ireprosabila a produsului – cu toate ca exista si laptopuri zgariate, in mod cert, functioneaza la perfectie, iar acest lucru se datoreaza faptului ca o firma care se respecta nu va oferi niciodata produse stricate.
    De altfel, majoritatea modelelor se afla in stare ireprosabila, tocmai datorita faptului ca dispozitivele nu au fost utilizate o perioada foarte indelungata de timp de catre proprietari.
  • Produse revizuite si reparate – in momentul in care firma achizitioneaza laptopuri la mana a doua, le verifica temeinic, astfel incat sa realizeze daca va fi o investitie buna sau nu. De altfel, multumirea clientilor reprezinta un aspect extrem de important, avand in vedere faptul ca o societate poate creste doar datorita cumparatorilor care se declara multumiti.

Inainte de a fi oferite spre vanzare, acestea sunt verificate, iar in cazul in care exista anumite probleme, sunt reparate cu maximum de eficienta. Aceste lucruri le-am putut observa si eu cu usurinta, avand in vedere faptul ca intotdeauna am adus multumiri magazinului online din cadrul caruia mi-am achizitionat un laptop la mana a doua.

De ce sa cheltui sume exagerat de mari pentru achizitionarea unui dispozitiv nou, cand poti sa te bucuri de aceleasi avanteje alaturi de unul de tip second hand? Gandeste-te la acest lucru si ia cea mai potrivita decizie.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Alexandru Ciocan 16-05-2016 - 09:56

garanția de 36 de luni este pentru refurbished, nu second hand

Cristiana 12-01-2018 - 14:38

Foarte bun articol, multumesc pentru sfaturi, am facut o economie frumusica 🙂

Comentariile sunt inchise.