Acasa Tehnologie 4 iubitori de tehnologie pe care merita sa ii urmaresti in 2014

4 iubitori de tehnologie pe care merita sa ii urmaresti in 2014

by Dragos Schiopu

Unele fete vi se par familiare, altele mai putin – dar fiecare incearca, in felul lui, sa aduca ceva nou in domeniul tehnologiei. O problema peste care dai oricand, orice top ai face este subiectivitatea. Nu poti stii cu siguranta daca preferatul tau este si in preferintele celorlalti. Totusi, mai jos puteti vedea o lista cu cei mai aspiranti oameni in domeniu tehnologiei care vor avea un rol foarte important si in 2014.

Anthony Levandowski

Absolvent al unei universitati de prestigiu, Levandowski a facut parte din grupul de studenti care a inventat prima motocicleta autonoma din lume numita Ghost Rider. Acum in muzeul Smithsonian, Ghost Rider este varful de lance care influenteaza masina cu pilot automat de la Google. Dupa cum spun vocile, aceasta masina robot ar schimba total in intreaga lume, insemnand sfarsitul condusului dupa cum stim si intrarea intr-o noua era. Levandowski a avut un rol crucial in aceasta descoperire.

lev_610x408

Balaji Srinivasan

Co-fondator Counsyl, Balaji creaza ecrane genomice pentru uz medical. El invata, de asemenea, biologie computationala si statistici la Stanford. Vorbind despre Srinivasan, fondatorul AngelList si antreprenor Naval Ravikant este de parere ca „El va exploda pe scena tehnologiei. Balaji este  unul dintre cei mai straluciti oameni pe care i-am intalnit vreodata.”.

Balaji_Srinivasan_Y_Combinator_270x172

Marissa Mayer

Marissa Mayer s-a alaturat companiei Yahoo in vara anului 2012 aducand odata cu ea si speranta.  Ea merita tot respectul pentru restaurarea stabilitatii companiei deoarece, inainte de ea, Yahoo a avut cinci directori executivi in cinci ani. Intrebata ce planuri are pentru anul 2013, Mayer afrirma ca isi doreste sa aduca lucruri noi in materie de internet pe mobil si vrea sa creeze noi aplicatii pentru Yahoo.

mayer_610x407

Andy Rubin

Tineti un ochi deschis pentru un alt om care aduce faima Google-ului. Andy Rubin, care a fost responsabil pentru operatiunile legate de Android, se ocupa de data aceasta de un proiect care vizeaza crearea unor roboti care vor ajuta oamenii. Rubin este unul dintre cele mai ingenioase creiere din acest deceniu-fiind creatorul Android si participant cheie la WEB TV- este determinat sa schimbe intreaga tehnologie.

google-io-2011-0932_610x407

s-ar putea sa-ti placa