Acasa Tehnologie 3 aplicatii care te vor ajuta sa scapi de kilogramele in plus

3 aplicatii care te vor ajuta sa scapi de kilogramele in plus

by Dragos Schiopu

Acum ca sarbatorile au trecut, e timpul sa tragem linie si sa vedem cu ce ne-am ales: mai multa liniste, mai multa odihna, timp pretios petrecut cu familia, dar si cateva kilograme in plus din cauza mancarii specifice acestei perioade. Asadar, am selectat 3 dintre cele mai utile aplicatii fitness care te vor ajuta sa fii din nou in forma, care te vor motiva sa faci sport si care iti vor oferi indicatii despre cum si ce sa mananci.
Workout_BeachBody5_620x349
1. Lift
Lift este aplicatia care iti va consemna munca pe care o depui in fiecare zi pentru a-ti indeplini scopul final, efor care aduce, in fiecare zi, mici bucurii si multumiri. In plus, pe langa posibilitatea de a urmari si de a descarca programe de antrenament, poti intra in legatura cu alte persoane din comunitatea Lift. Aplicatia este gratuita, dar daca iti doresti sa ai si un antrenor personal, trebuie sa platesti aproximativ 50 RON.
lift-app-screenshot-2
2.Human
Human este aplicatia care inregistreaza fiecare tip de miscare pe care o faci, inclusiv mersul pana la magazin. Dupa 30 de minute de orice fel de activitate cardio, vei primi o notificare pe telefon care te va felicita si te va motiva sa faci sport in continuare. Activitatea ramane inregistrata in aplicatie si o poti vizualiza cand doresti. Human este o aplicatie gratuita.
human
3.7-Min workout
Aceasta aplicatie este extrem de simplu de utilizat si are un design placut. Min Work-out iti pune la dispozitie un „antrenament stiintific de 7 minute”, care s-a demonstrat a fi foarte eficient, atat pentru pierderea in greutate, cat si pentru tonifierea muschilor. Completand antrenamentul interactiv in fiecare zi, te vei simti atat de bine si plin de energie, incat iti vei dori sa il faci de doua, trei ori pe zi, avand astfel rezultate rapide.
7-minute-workout-iphone-app-screenshot-800x479
Deci, ce mai astepti? Descarca aplicatiile si apuca-te de sport. Rezultatele nu se vor lasa asteptate.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Dante Flori 08-01-2015 - 10:29

Aplicatii foarte utile mai ales ca am pus cam multe Khilograme in plus in ultima perioada sper sa ma ajute cred ca Human este buna pentru mine.

Roxana Stăneiu 17-01-2015 - 12:46

Si mie imi place foarte mult aplicatia Human. Sper sa te ajute in ceea ce ti-ai propus!

Comentariile sunt inchise.