Acasa Tehnologie 3 aplicatii care te ajuta sa pierzi in greutate

3 aplicatii care te ajuta sa pierzi in greutate

by Dragos Schiopu

Un stil de viata sanatos presupune, pe langa miscarea zilnica, o dieta echilibrata si sanatoasa, ce trebuie sa ne asigure necesarul de nutrienti de care avem nevoie in fiecare zi. Exista aplicatii care te pot ajuta sa te mentii in forma, sa pierzi kilogramele in plus si sa ai o alimentatie potrivita, ajutandu-te sa alegi cele mai bune alimente pentru organismul tau.
slide-diet-nutrition

1.Fooducate

Fooducate este o aplicatie care te ajuta sa cumperi si sa consumi alimente sanatoase, permitandu-ti sa verifici rapid informatii nutritionale despre produse dorit, scanand codul de bare. Aplicatia ofera o nota de la A-D(n.r 10-1), impreuna cu un scurt rezumat al informatiilor nutritionale, folosind un limbaj simplu si usor de inteles. Daca doresti sa consumi o mancare gatita sau iei masa in oras, ai posibilitatea de a introduce manual informatiile nutritionale. In plus, aplicatia iti pune la dispozitie mai multe sugestii alternative de mancaruri, cat si exercitii fizice pentru numarul de calorii pe care il consumi. Fooducate este disponibila gratis atat in AppStore, cat si in Google Play.
fooducate

2.Diet Point Weight Loss

Diet Point Weight Loss isi propune sa ajute utilizatorii sai sa aleaga programul de pierdere in greutate care este potrivit pentru ei. Aplicatia ofera detalii despre mai mult de 130 de diete din diferite categorii, completate cu liste de cumparaturi detaliate si chiar cu planuri de masa. Mai mult decat atat, Diet Point Weight Loss, te anunta atunci cand este timpul mesei, respectand astfel programul zilnic de 3 mese pe zi si doua gustari. La fel ca Fooducate, si aceasta aplicatie este gratuita in AppStore si Google Play.
g

3.Lose it!

Lose it! vizeaza persoanele care doresc sa piarda cateva kilograme. Pur si simplu trebuie sa introduci cateva detalii despre tine, cum ar fi greutatea, inaltimea si numarul de kilograme la care vrei sa ajungi, iar aplicatia te va ajuta sa iti stabilesti un numar maxim de calorii pe zi. Lose it! verifica numarul caloriilor si informatiile nutritionale ale produsului prin simpla scanare a codului de bare. In plus, exista si o baza de date extinsa de mancaruri pe care le poti servi la restaurant restaurant. Precum cele doua aplicatii precedente, Lose it! poate fi descarcata gratuit de pe AppStore, Google Play si Windows Phone.
LoseIt

s-ar putea sa-ti placa