Acasa Diverse Say Thanks – un serviciu de apreciere marca Facebook

Say Thanks – un serviciu de apreciere marca Facebook

by Dragos Schiopu

Ieri, 12 noiembrie, a fost lansat un nou serviciu marca Facebook: Say Thanks este o noua modalitate de apropiere intre tine si prietenii virtuali.

say thanks facebook

 

 

Daca news feed-ul nu iti este inca plin de filmulete mai mult sau mai putin interesante create cu Say Thanks si distribuite de prietenii virtuali ca dedicatie /multumire pentru tine saualti prieteni, se intampla cel mai probabil pentru ca inca nu l-au descoperit.

Asemanator cu serviciul „My facebook movie” (colaj de poze, melodie emotionanta) lansat acum ceva vreme tot de reteaua de socializare Facebook, Say Thanks presupune sa alegi un prieten din lista si pe baza experientelor, statusurilor, urarilor la zile de nastere si cateva fotografii alese aleatoriu, fie cu tine si prietenul impreuna, fie fotografii la care tu i-ai dat like sau el ti-a dat tie like, Facebook va crea pentru acest prieten un filmulet de multumire.

Intentia serviciului este de a aduna in acest videclip de 1 minut amintiri pretioase si momente emotionante alaturi de mesajul „iti multumesc ca imi esti prieten”.

L-am testat aici pentru cel putin 3-4 prieteni din lista (fara sa distribui rezultatul) si mi s-a parut plictisitor si total neinspirat in alegerea fotografiilor sau textului afisat. Plus ca partea generala, existenta la fiecare videoclip, ocupa foarte mult din filmulet, care oricum nu dureaza decat un minut. Vestea buna e ca poti alege tu fotografiile si statusurile daca pagina putin mai jos.

s-ar putea sa-ti placa