Acasa Diverse Cum sa iti repari cablurile de alimentare ce s-au rupt

Cum sa iti repari cablurile de alimentare ce s-au rupt

by Dragos Schiopu

Daca esti posesor de iPhone cu siguranta stii ca daca folosesti incarcatoarele originale bateria telefonului tau se incarca foarte repede si fara batai de cap, dar daca folosesti incarcatoare sau accesorii de la alti producator, neautorizati de catre Apple este foarte probabil sa ai mari probleme, mai ales daca detii un iPhone 5/5s/5c.

Ce te faci cand ti se rupe cablul de incarcare la iPhone, iPad, Mac? Daca iti cumperi un incarcator original sa stii ca e foarte scump, adica pe piata neagra undeva la 150 Lei. Dar daca s-a rupt nu trebuie s aiti faci probleme pentru ca e foarte probabil sa poata fi reparat.

Producatorul spune ca 95% din clienti au cumparat pachetul cu 8 plicuri de Suguru care costa 12 lire sterline si in pachet iti poti alege chiar si culorile, daca le vrei colorate foarte bine daca vrei pe negru sau alb e la fel de bine.

Suguru este un adeziv care rezolva problema, nu eun lipici clasic ci mai degraba un fel de substanta care se transforma intr-un cauciuc rezistent. Vine sub forma de plastilina pe care o modelezi in functie de necesitati. Acoperi cablul in zona in care s-a rupt, dupa care daca ai rabdare poti sa o finisezi astfel incat sa nu se vada ca o carpeala sau peticeala si gata, te poti folosi d eincarcatorul tau din nou.

In 24 de ore plastilina se intareste si se transforma intr-o cestie asemanatoare cauciucului, flexibila si foarte rezistenta, care nu se desprinde chiar atat de usor. Acest produs se gaseste pe Sugru.com si poate fi folosit nu doar pentru iphone ci pentru toate tipurile de cabluri de alimentare si nu doar, defapt Sugru este un material care izoleaza, care protejeaza si repara.

s-ar putea sa-ti placa