Acasa Telefoane HTC One Mini vine in curand

HTC One Mini vine in curand

by Dragos Schiopu

Mult asteptatul HTC One Mini a fost surprins intr-o imagine. Desi pana de curand varianta mai mica a lui One era cunoscuta sub numele de cod HTC M4, acum a iesit la lumina printr-o noua imagine. Varianta mini are o carcasa mai ingusta decat folosita pe fratele mai mare HTC One, dar aproape la fel de lunga iar ecranul are o diagonala de 4,3 inch, similar rivalului sau Samsung Galaxy S4.

Vezi cel mai bun pret pentru HTC One

Cele mai bune 5 telefoane mobile cu Android de pe piata din Romania

Stilul de design unibody pentru un device facut din aluminiu da foarte bine, insertiile cromatice au fost preluate de la One dar intr-o forma mai subtire, mai ingusta dar si cateva insertii din plastic. Dintre dotarile fratelui mai mare, Mini imprumuta transmitatorul infrarosu care ajuta la transformarea smartphoneului intr-o telecomanda universaa pentru televizoare sau alte dispozitive din apropiere. Procesorul este un dual-core de 1,4 GHz de tipul Snapdragon 400, camera foto ce poate filma la 1080p.

Potrivit unor zvonuri, HTC One Mini va fi lansat in a doua parte a acestei veri sau cel tarziu la inceputul lunii septembrie si va veni cu sistemul d eoperare Android 4.2.2 Jelly Bean impreuna cu interfata personalizata HTC Sense.

s-ar putea sa-ti placa