Acasa Telefoane Sony Ericsson ST25i Kumquat in prima imagine disponibila

Sony Ericsson ST25i Kumquat in prima imagine disponibila

by Dragos Schiopu

Anul 2012 va fi perioada in care Sony, odata de despartirea din numele de scena de Ericsson, va dori sa reintre pe piata de smartphone-uri si din acest motiv, la CES 2012 acestia au prezentat oficial noul Sony Xperia S.

Dupa terminarea marelui targ international, Sony prezinta viitorul model de Sony Ericsson ST25i Kumquat, problema este ca inca nu se stie daca din acest model se va exclude denumirea de Ericsson.

Smartphoneul este prezentat pe blogul oficial al companiei printr-o singura poza, dar este asteptat la targul MWC 2012 ce va avea loc in Barcelona, gadgetul fiind cel mai accesibil din valul de telefoane ce vor fi lansate de Sony in acest an, pretul acestuia preconizandu-se ca va fi de 260 Euro.

Din prima imagine oficiala si informatiile cunoscute cat de putin, Sony Ericsson ST25i Kumquat pare a avea un display de 3.5 inch cu rezolutie de 480×854, un procesor dual-core de 1 GHz, camera foto de 5 megapixeli, banda iluminata ce sta la baza deviceului este preluata de la Sony Xperia S.

s-ar putea sa-ti placa