Acasa Diverse Samsung Premium Apps pentru Android

Samsung Premium Apps pentru Android

by Dragos Schiopu

Samsung Electronics Romania anunta lansarea aplicatii premium pentru Android in cadrul magazinului personal. Asta inseamna ca utilizatorii romani vor putea descarca aplicatii platibile din Samsung Premium Apps pentru deviceurile ce au ca sistem de operare Android fara forme suplimentare de inregistrare, modurile de plata au fost concepute astfel incat sa nu-ti rapeasca timp sau confort.

In prima faza plata aplicatiilor din cadrul magazinului Premium Samsung Apps se va putea face prin intermediul unui card bancar, ulterior folosindu-se si modalitatea de adaugare a costului aplicatiilor la factura lunara a operatorului de telefonie mobila sau sisteme de plata online gen Paypal.

Pana la lansarea serviciului, in Samsung App erau disponibile doar o parte din aplicatiile pentru Android, in special cele gratuite, acum adaugandu-se cele cu nivel de calitate premium ce sunt de cele mai multe ori contra cost.

Lansarea serviciului vine datorita interesului crescut pentru Android a utilizatorilor din Romania, tara noastra aflandu-se pe locul 2 din Europa de Est ca numar de aplicatii gratuite descarcate pentru sistemul de operare conceput de Google.

Ne bucuram ca le putem oferi clientilor de pe piata locala cele mai noi si interesante aplicatii de Android, fie ele gratuite sau cu plata”, a declarat Sorin Manea, Telecom Division Manager in cadrul Samsung Romania.

s-ar putea sa-ti placa