Acasa Diverse 400 Lei cadou la cumpararea oricarui Laptop sau Desktop PC cu Windows

400 Lei cadou la cumpararea oricarui Laptop sau Desktop PC cu Windows

by Dragos Schiopu

Cel mai mare magazin online de IT din Romania ofera un cadou in valoare de 400 LEI sub forma de Card Cadou, la orice laptop sau desktop PC cumparat impreuna cu Windows in perioada 17 – 30 ianuarie 2012. eMag.ro ofera un cadou de 400 LEI pentru achizitionarea unui laptop sau desktop pc impreuna cu sistemul de operare Windows.

Cardul Cadou poate fi folosit in perioada de 16 – 26 martie 2012 pentru a comanda orice produs din urmatoarele categorii: Notebook / Laptop, Tablete, Televizoare, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Aparate Frigorifice.

In campanie se incadreaza orice tip de laptop sau desktop achizitionat cu Windows preinstalat de catre producator dar si cele fara Windows preinstalat, dar cumparat impreuna, fiind existente pe aceasi factura, nu exista limita de pret pentru configuratia aleasa.

Cardul Cdou este transmis in format electronic prin email, fix dupa emiterea facturii, acest card este transmisibil dar nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou din campaniile anterioare.

Esti pregatit pentru un nou laptop sau desktop pc?

s-ar putea sa-ti placa